Pilotun kamerasından Manavgat dehşeti

Pilotun kamerasından Manavgat dehşeti
Antalya'nın Manavgat ilçesindeki yangında alevlere havadan müdahale eden pilotun kameresına yansıtan görüntüler facianın boyutunu gözler önüne serdi.

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki yangın pilotun kamerasına böyle yansıdı

Antalya''nın Manavgat ilçesinde ormanlık alanda çarşamba günü saat 12.00 sıralarında 4 farklı noktada başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek geniş bir alana yayıldı. Yangına, havadan ve karadan müdahale edildi. Yangına ait görüntüler facianın boyutunu gözler önüne serdi. Yangına havadan müdahalede bulunan bir pilotun kamerasına yansıyan görüntülerde kentin farklı noktalarından yükselen dumanlar görülürken, başka bir görüntüde yanan evler korku filmini anımsattı.

MANAVGAT''TA SON DURUM

Yangın, bölgedeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarının yanı sıra hayvanların barındığı noktalara da ulaştı. 

Yangının büyük bir alanda etkili olması sonucu çok sayıda ev kullanılmaz hale geldi.

Manavgat’ta 42 mahallenin etkilendiği yangında 27 mahalle tahliye edildi. 18 bin aboneye elektrik ve su verilemediği bildirildi.

ÖLÜ SAYISI 5''E YÜKSELDİ

Manavgat’ın Gebece Mahallesi Gülen Dağı Beloluk mevkisinde, dün öğleden sonra kuvvetlenen yangına müdahalede bulunulan arazöz devrilerek, alevler arasında kaldı. 

Erdal Tokla ve Yaşar Cinbaş adlı işçilerin cansız bedenleri yanan arazöz içerisinde bulundu.

Erdal Tokla ve Yaşar Cinbaş''ın ölümüyle yangında yaşamını yitirenlerin sayısı 5''e çıktı. Daha önce de Hasan Ali Yüksel ile Osman ve Şehri Kardaş çifti hayatını kaybetmişti.

İlgili Haberler