Manchester City kupalara ambargo koydu!

Manchester City kupalara ambargo koydu!
İngiltere Federasyon Kupası finalinde Manchester City ile Watford karşılaştı. Mnachester City, rakibini 6-0 mağlup etti. Bu sezon lig şampiyonluğu ve lig kupası şampiyonluğunu da kazanan maviler, böylece İngiltere’de tüm kupaları alan ilk takım oldu.

Manchester City, İngiltere Federasyon Kupası finalinde Watford'u 6-0 mağlup ederek İngiltere'de düzenlenen turnuvalarda üçleme yapan ilk takım olarak tarihe geçti.

İngiltere’nin başkenti Londra’daki Wembley Stadı’nda oynanan İngiltere Federasyon Kupası final maçında, Manchester City ile Watford karşılaştı.

Karşılaşmayı baştan sona üstün götüren Manchester City, 26’ncı dakikada David Silva, 38’inci, 81’inci ve 87’nci dakikalarda Raheem Sterling, 61’inci dakikada Kevin De Bruyne, 68’inci dakikada Gabriel Jesus’un golleriyle sahadan 6-0 galip ayrıldı.

Bu sezon Premier Lig ve İngiltere Lig Kupası’nı elde eden Manchester City, tarihinin 6’ncı Federasyon Kupası’nı da müzesine götürerek sezonu 3 kupayla kapattı.

Organizasyondaki en önemli başarısını 1984’te finale kalarak elde eden Watford, kupayı elde etme şansını ikinci kez kaçırdı.