Manchester City transfere servet harcayacak

Manchester City transfere servet harcayacak
Takımın başına Guardiola’nın gelmesinin ardından transfere yaklaşık 500 milyon pound harcayan Manchester City, yaz transfer döneminde yine yüklü bir miktar bütçeyi harcamaya hazırlanıyor.

Manchester City'nin CEO'su Ferran Soriano, kulübün yaz ayında transferlere devam edeceğini dile getirdi. Son yıllarda ciddi yatırımlar yapan ve Pep Guardiola döneminden itibaren transfere yaklaşık 500 milyon pound harcayan City, önümüzdeki dönemde de transferlerine devam edecek.

FFP''ye önlem almak amacıyla devre arası transfer dönemini sessiz geçiren Maviler, yaz aylarında takıma Declan Rice, Saul Niguez ve Tanguy Ndombele gibi isimleri katmayı planlıyor.

Benjamin Mendy'nin sakatlık probleminden kurtulamaması ise sol bek arayışlarını hızlandırdı. City'nin bu bölge için ilgilendiği isim ise Leicester City'den Ben Chilwell.

Manchester Evening News' e konuşan Soriano, " Biliyorsunuz ki şu anda kadromuz çok iyi, fakat sezon sonunda birkaç transfer yapma ihtimalimiz var" açıklamalarında bulundu.

Aynı zamanda Puma ile sponsorluk anlaşması yapması beklenen City, 10 yıllık anlaşmayla 650 milyon pound kazanarak İngiltere'de spornsorluktan en çok geliri elde eden kulüp olacak.