Manchester City, Watford’a gol olup yağdı!

Manchester City, Watford’a gol olup yağdı!
Premier Lig’de Manchester City, kendi evinde Watford ile karşılaştı. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Norwich'e 3-2 kaybeden, Manchester City, rakibine adeta gol olup yadığı maçı 8-0 kazandı.

Premier Lig'in 6. haftasında Manchester City, sahasında Watford'ı ağırladı. İnanılmaz bir maç çıkaran ev sahibi, karşılaşmadan 8-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Geçtiğimiz hafta Norwich'e 3-2 kaybederek büyük bir şok yaşayan City, bir anlamda bu mağlubiyetin acısını Watford'dan çıkardı.

Maça fırtına gibi giren Pep Guardiola'nın öğrencileri, 18 dakika içinde 5 gol kaydetti. 1. dakikada David Silva, 7. dakikada penaltıdan Sergio Agüero, 12. dakikada Riyad Mahrez, 15. dakikada Bernardo Silva ve 18. dakikada Nicolas Otamendi, bir anda farkı beşe çıkardılar.

İlk yarı City'nin 5-0'lık üstünlüğüyle sona ererken, ev sahibi takım ikinci yarıda da hız kesmedi. Üç topu direkten dönen City, Bernardo Silva'nın 48 ve 60'ta attığı gollerle hat-trick yapmasıyla skoru 7-0'a getirdi. 85'te mükemmel bir gole imza atan Kevin de Bruyne ise skoru tayin etti.

Bu sonuçla City puanını 13'e yükseltirken, Watford ise 2 puanla son sırada yer aldı.