Manchester United, De Gea ile kazandı

Manchester United, De Gea ile kazandı
Premier Lig’de Manchester United, Tottenham’ı deplasmanda 1-0 mağlup etti. Karşılaşmaya damga vuran İspanyol kaleci De Gea, ikinci yarıda 11 isabetli şutu kurtardı.

Manchester United, kalecisi David de Gea'nın damga vurduğu karşılaşmada Tottenham'ı deplasmanda 1-0 mağlup etti.

Premier Lig'de 22. hafta dev bir karşılaşmaya sahne oldu. Manchester United, deplasmanda Tottenham'ı Marcus Rashford'un golüyle 1-0 mağlup etti.

Tottenham Menajeri Mauricio Pochettino; Lloris, Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Davies, Winks, Sissoko, Eriksen, Dele Alli, Son, Kane ilk 11'ini sahaya sürdü.

Manchester United Menajeri Ole Gunnar Solskjaer ise De Gea, Young, Lindelöf, Jones, Shaw, Matic, Herrera, Pogba, Lingard, Rashford, Martial 11'ine şans verdi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Tottenham oldu. United savunması, Harry Kane'in 25. dakikada yakın mesafeden yaptığı vuruşta gole izin vermedi.

Rakibi karşısında kontrataklarla gol arayan Kırmızı Şeytanlar, ilk yarının sonunda golü buldu. Paul Pogba'nın harika pasında ceza sahası arkasına sarkan Rashford, sağ çaprazdan yaptığı vuruşla Lloris'i abladı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısı adeta Tottenham hücum hattı ile Manchester United kalecisi David de Gea arasında geçti. De Gea, ikinci kırk beş dakikada kalesine gelen 11 isabetli şutta gole izin vermedi.

Ole Gunnar Solskjaer yönetiminde Premier Lig'de çıktığı son 5 karşılaşmayı da kazanan Manchester ekibi, bu galibiyetle birlikte puanını 41'e yükselterek Arsenal'in arkasında 6. sırada konumlandı.

Şampiyonluk yarışında yara alan ve Liverpool ile arasındaki puan farkı 9'a çıkan Tottenham, 48 puanla 3. sırada kaldı.