Manchester United evinde yıkıldı

Manchester United evinde yıkıldı
Premier Lig'in üçüncü haftasında Manchester United, konuk ettiği Crystal Palace'a 2-1 mağlup oldu. Crystal Palace, 1989'dan bu yana Old Trafford'daki ilk galibiyetini aldı.

İngiltere Premier Lig'in üçüncü haftasında Manchester United ile Crystal Palace, Old Trafford'da karşı karşıya geldi.

Manchester United, karşılaşmaya baskılı başlasa da ilk 30 dakika gol bulmayı başaramadı. 32. dakikada Lindelöf'ün hatasında David De Gea ile karşı karşıya kalan Jordan Ayew, düzgün bir vuruşla Crystal Palace'ı 1-0 öne geçirdi.

34. dakikada sakatlanan Luke Shaw oyuna devam edemedi ve yerini Ashley Young'a bıraktı. Mücadelenin ilk yarısı Crystal Palace'ın 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

70. dakikada kazanılan penaltı vuruşunda topun başına geçen Marcus Rashford, direği geçemedi. 21 yaşındaki Daniel James, 89. dakikada klas bir vuruşla skora denge getirdi.

90+3. dakikada sahneye çıkan Patrick van Aanholt, Crystal Palace'ı yeniden öne geçirdi. Crystal Palace, karşılaşmayı 2-1 kazanmayı başardı.

Ligdeki ilk mağlubiyetini alan Manchester United 4 puanda kalırken, ilk galibiyetini hanesine yazdıran Crystal Palace ise rakibiyle puanları eşitledi.