Erik ten Hag'dan Ronaldo açıklaması. ''Kabul edilemez''

Erik ten Hag'dan Ronaldo açıklaması. ''Kabul edilemez''
Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, Rayo Vallecano ile oynanan hazırlık maçında Cristiano Ronaldo'nun stadı erken terketmesi hakkında "Bu davranışı kesinlikle kabul etmiyorum.'' dedi.

İngiltere Premier Lig''de yeni sezon öncesinde hazırlıklarına devam eden Manchester United''da Erik ten Hag, Hollada''da yayın yapan Viaplay Sport''a açıklamalarda bulundu.

Hollandalı teknik adam, geçtiğimiz pazar günü Rayo Vallecano ile Old Trafford''da oynanan hazırlık maçına ilk 11''de başlayan ancak devre arasında oyundan alındıktan sonra stadyumu terk eden Cristiano Ronaldo''nun bu tutumunu eleştirdi.

Ten Hag açıklamasında, "Bu davranışı kesinlikle kabul etmiyorum. Kabul edilemez bir durum bu. Sadece onun için değil, herkes için. Biz bir takımız ve herkes maç bitine kadar stadyumda kalmalı." ifadelerini kullandı.

GELECEĞİ BELİRSİZLİĞİNİ KORUYOR
Takımdan ayrılmak istediği için sezon öncesi kampına katılmayan Cristiano Ronaldo''nun geleceği henüz netleşmedi. Adı Avrupa''nın farklı takımlarıyla anılan Portekizli yıldız, herhangi bir takımla anlaşmaya varamamıştı. 

Erik ten Hag da daha önce yaptığı açıklamada, Cristiano Ronaldo''yu takımda tutmak istediği ve Portekizli yıldızın planları arasında yer aldığını belirtmişti.

MANCHESTER UNITED SEZONU OLD TRAFFORD''DA AÇACAK

İngiltere Premier Lig''de yeni sezon, 5 Ağustos Cuma günü oynanacak Crystal Palace-Arsenal maçıyla başlayacak.

Erik ten Hag yönetimindeki ilk resmi maçına çıkacak Manchester United ise 7 Ağustos Pazar günü sahasında Brighton''ı ağırlayacak.

Manchester United transfer döneminde Tyrell Malacia ve Lisandro Martinez''i kadrosuna katmıştı.