Manchester United ‘VAR’ ile çeyrek finalde

Manchester United ‘VAR’ ile çeyrek finalde
Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında Manchester United ile PSG karşılaştı. Müthiş bir heyecana sahne olan mücadelede Manchester United, son dakikada VAR kararı ile gelen penaltı ile çeyrek finale yükseldi.

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda PSG, evinde Manchester United'a 3-1 mağlup oldu. Maçın golleri Romelu Lukaku (2), Marcus Rashford ve Juan Bernat'tan geldi.

Buna karşın ilk maçı 2-0 kaybeden Manchester United, deplasman golü avantajı ile adını çeyrek finale yazdırmayı başardı..

Henüz 2. dakikada Romelu Lukaku, Manchester United'ı öne geçiren golü kaydeti: 1-0

PSG, golün şokunu çabuk atlattı. 12. dakikada Juan Bernat, maça beraberliği getirdi: 1-1

İki takım da kontrollü oyununu sürdürürken, Gianluigi Buffon'un hatası maçın akışını değiştirdi.

30. dakikada Rashford'un uzak mesafeli şutunda Buffon topu sektirdi. Pozisyonu takip eden Romalu Lukaku, Manchester United'ı bir kez daha öne geçird: 2-1

İlk yarıda başka gol olmazken, ikinci yarıda tempo oldukça düştü. PSG düşük tempoda pas yaparken, Manchester United eksik kadrosuyla rakip kalede tehlike üretmekten uzak kaldı.

Buna rağmen Dalot'nun 90+2. dakikada uzak mesafeli şutu Kimpembe'nin eline çarptı. VAR incelemesi sonrası Manchester United penaltı kazandı.

Topun başına geçen Marcus Rashford topu ağlara gönderdi ve Manchester United'a tur atlatan golü kaydetti. Manchester United, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde adını çeyrek finale yazdırdı.