Manchester United’dan Koulibaly için 95 milyon euro!

Manchester United’dan Koulibaly için 95 milyon euro!
Önümüzdeki sezon şampiyonluk mücadelesi vermek için transfer çalışmalarına başlayan Manchester United, Napoli forması giyen savunmacı Koulibaly için girişimlere başladı. İngiliz devi, Senegalli oyuncu için 95 milyon euroyu gözden çıkardı.

Yeni sezon öncesinde kadrosunda önemli değişiklikler yapmaya hazırlanan Manchester United, Kalidou Koulibaly'i gündemine aldı. İngiliz devi, Ajax'ın genç stoperi Matthijs de Ligt ile ciddi şekilde ilgilense de, Hollandalı futbolcuya Barcelona ve Paris Saint-Germain'in de talip olması İngiliz ekibini yeni arayışlara itti.

İtalyan basınının iddiasına göre Kırmızı Şeytanlar, Napoli forması giyen Koulibaly için 95 milyon euro'yu gözden çıkarmış durumda... Bununla beraber Napoli başkanı Aurelio de Laurentiis'in, Senegalli stoper için 100 milyon euronun altındaki teklifleri değerlendirmeyi düşünmediği öne sürüldü.

Napoli'nin Koulibaly ile imzaladığı sözleşmeye göre 27 yaşındaki futbolcu, 2020 yaz transfer döneminde 150 milyon euro bonservis bedeli karşılığında serbest kalabilecek.

Kalidou Koulibaly, Serie A'da geride kalan sezonda 35 maçta forma giymiş ve 2 gol atıp 1 de asist yaparak takımına katkı sağlamıştı.