Manisa'da boş evde çıkan yangın çevredeki evlerde sıçramadan söndürüldü

Manisa'da boş evde çıkan yangın çevredeki evlerde sıçramadan söndürüldü
Manisa'nın Kula ilçesinde, gece yarısı boş bir evde yangın çıktı. Vatandaşların panik yaşadığı yangın, çevredeki evlere sıçramadan itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınırken, ev kullanılamaz hale geldi.

 İbrahim S.'ye ait boş bir evden alevler yükseldiğini gören vatandaşlar, durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti.

Evin her tarafını saran yangına dört bir yandan müdahale eden itfaiye ekipleri, yangını çevredeki evlere sıçramadan kontrol altına aldı. İtfaiye ekiplerinin yangın söndürme çalışmalarına vatandaşlar da seferber olurken, GDZ Elektrik Dağıtım şirketinin bom aracı da yangın söndürme çalışmaları için kullanıldı. Uzun uğraşlar sonucu söndürülen yangında ev adeta küle döndü.

manisada-bos-ev-yanginda-hasar-gordu-6799-dhaphoto1.jpgmanisada-bos-ev-yanginda-hasar-gordu-6799-dhaphoto2.jpgmanisada-bos-ev-yanginda-hasar-gordu-6799-dhaphoto3.jpgmanisada-bos-ev-yanginda-hasar-gordu-6799-dhaphoto4.jpgmanisada-bos-ev-yanginda-hasar-gordu-6799-dhaphoto5.jpgmanisada-bos-ev-yanginda-hasar-gordu-6799-dhaphoto6.jpgmanisada-bos-ev-yanginda-hasar-gordu-6799-dhaphoto9.jpgmanisada-bos-ev-yanginda-hasar-gordu-6799-dhaphoto10.jpg

DHA