Mansur Yavaş, "Boynumuzun borcu"

Mansur Yavaş, "Boynumuzun borcu"
Polatlı Ticaret Odası'nın düzenlediği ödül töreni ve iftar programı Ankara BB Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztekin ve Polatlılı siyasetçi ve iş insanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Polatlı Ticaret Odası'nın ev sahipliğinde gerçekleşen ödül töreni ve iftar programına katıldı.

Programa İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk ve Polatlılı siyasetçi ve iş insanları katıldı.

Polatlı'da yoğun bir ilgiyle karşılanan Yavaş, ödül alan vergi rekortmenlerine plaketlerini, Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya ile birlikte verdi.

"BOYNUMUZUN BORCU"

Ödül töreninin ardından konuşan Mansur Yavaş, kırsal kalkınmaya yönelik hamlelere öncelik vereceklerini belirtirken, "Üreten herkesin arkasındayız" mesajını verdi.

Başkan Yavaş, "Ülkede bir ekonomik kriz var, işsizlik var. Herkes iş diye geliyor. Sadece ve sadece belediye başkanlarına ulaşabiliyorlar. Bizler de bütün herkesi belediyede istihdam edemeyeceğimize göre tabi ki onların çalışabilecekleri yerlerin yani üreten insanların önünü açmak boynumuzun borcu" ifadelerini kullandı.