Mansur Yavaş: “Önde oldukları bir anket bile yayınlayamadılar”

Mansur Yavaş: “Önde oldukları bir anket bile yayınlayamadılar”
Seçim çalışmalarını sürdüren Mansur Yavaş, Cumhur İttifakı’nın Ankara’da geride olduğunu söyledi. Yavaş, “Önceden sürekli anket yayınlarlardı. Ancak bu seçimde kendilerini yüksek gösteren bir tane anket bile yayınlayamadılar” dedi.

İYİ Parti ve CHP'nin ortak Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, sahadaki seçim çalışmalarına devam ediyor.

Ankara Bolulular Dernekler Federasyonu ve Batı Karadenizliler Birliği’nin düzenlediği toplantıya katılan Yavaş, burada yaptığı konuşmada, 31 Mart’ta bir zihniyet değişikliği olacağını söyledi.

Ankara için, vatandaşın kararını verdiğini ifade eden Yavaş şunları söyledi:

“ANKET BİLE YAYINLAYAMIYORLAR”

“Önceden, sürekli anket yayınlarlardı. Kendilerini hep yüksek gösterirlerdi ancak bu seçimde kendilerini yüksek gösteren bir tane anket bile yayınlayamadılar. İnsanların içine girdiğiniz zaman, kaç yıldır siyaset yapıyoruz, insanların oy verip vermeyeceğini anlayabiliyorsunuz. En nihayetinde Ankara kararını vermiş, Ankara’da büyük bir değişimi başaracağız.”

“17 YILDIR ANKARA’NIN SORUNLARI OLDUĞU GİBİ DURUYOR”

“Temiz hava, musluktan içilebilir ve ucuz su ile ulaşım… Bakın bunlardan hiçbirini yapmadılar. Organize sanayileri kalkındırmadılar. Ekonomik kalkınma adına hiçbir şey yapılmadı. Şimdi ‘Arkamızda ağamız var. Onun sayesinde bir şeyler yapacağız’ diyorlar. Unuttukları bir şey var. Onların ağa dediği yani Hükümet onların 17 yıldır arkasında ve Ankara’nın sorunları olduğu gibi duruyor. Ankara’nın sorunları devam ediyor. İnşallah Allah bu sorunları çözme fırsatını bize verecek.”

“ERDOĞAN’DAN DA CEMİL ÇİÇEK’TEN DE PARA ALDIM”

“Cumhurbaşkanlığı gibi saygın bir makama ‘ağa’ demek cumhurbaşkanlığıyla bağdaşmayan anlamlar da çıkabilir. O zaman ben dahil Türkiye’deki hiçbir muhalefet partisinin aday olmaması lazım. O zaman belediye başkanlığı seçimlerini de kaldırsınlar. O zaman Sayın Özhaseki, ‘Bakın Cumhurbaşkanı Ankaralıların iradesini hiçe sayacak’ mı demek istiyor? Elbette muhtarından, devletin en üst makamına kadar herkesle iş birliği yapacağız. Ayrıca ben ilk defa muhalafette belediye başkanlığı yapmayacağım. 10 yıllık belediye başkanlığı hayatımın 6 yılı muhalefette geçti. Recep Tayyip Erdoğan’dan da Cemil Çiçek’ten de para aldım. Yani Ankara için güzel bir proje olacak da Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan buna hayır mı diyecek? Bu konuşmalar, kendine ait hiçbir projesi olmayan, sırtını devlete dayayan, karşı tarafı küçümseyen insanların iddiasıdır.”

İlgili Haberler