Mansur Yavaş oyunu kullandı!

Mansur Yavaş oyunu kullandı!
İYİ Parti ve CHP'nin ortak Ankara adayı Mansur Yavaş, yerel seçimler için oyunu kullandı. Yavaş, "Seçmenin iradesi en büyük iradedir. Onun dışında konuşulanların hepsi boştur. Maalesef istemediğimiz şekilde ve en düzeysiz şekilde bir seçim geçirdik" dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde İYİ Parti ve CHP'nin ortak Ankara Büyükşehir Belediyesi Adayı Mansur Yavaş, yerel seçimler için oyunu kullandı.

Oy pusulasını sandığa attıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mansur Yavaş, "Bugün oyumuzu kullandık. Hayırlı uğurlu olsun diliyorum. İnşallah güzel bir sonuç çıkacak. Seçmenin iradesi en büyük iradedir. Onun dışında konuşulanların hepsi boştur. Maalesef istemediğimiz şekilde ve en düzeysiz şekilde bir seçim geçirdik. Ama bunun cevabını benim yerime seçmenimiz verecektir. Seçim sonuçları şimdiden Ankara'ya ve Türkiye'ye hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. 

Yavaş, seçim sonuçlarını CHP Genel Merkezi'nde takip edeceğini söyledi.

Mansur Yavaş’ın oyunu kullanmasının hemen ardından oyunu kullanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Oyumuzu kullandık hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Milyonlarca vatandaşımız sandığa gidecek oylarını kullanacak. İnşallah hiçbir olay olmadan vatandaşlarımız tercihlerini yapacaklardır. Güzel bir hava, ağaçlar çiçek açmış. İnşallah Mart’ın sonu bahar olur diyoruz" ifadelerini kullandı.