Mansur Yavaş’ın seçim bürosuna saldırı

Mansur Yavaş’ın seçim bürosuna saldırı
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş’ın Etimesgut’ta bulunan seçim bürosuna saldırı düzenlendi. Yaklaşık 8 kişinin düzenlediği saldırıda Seçim Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Alparslan Yılmaz ve babası darp edildi.

CHP ve İYİ Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ortak adayı Mansur Yavaş’ın Etimesgut’ta bulunan seçim bürosuna saldırı düzenlendi. Kimliği belirsiz bir grubun düzenlediği saldırıda İYİ Parti Etimesgut eski İlçe Başkanı ve Seçim Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Alparslan Yılmaz ve 70 yaşındaki babası saldırganlar tarafından darp edildi. Saldırıyı yaklaşık 8 kişilik bir gurun gerçekleştirdiği öğrenildi. Sözcü gazetesinin haberine göre, olay güvenlik kameralarına yansıdı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Yılmaz, saldırganların yeni açtığı Mansur Yavaş seçim bürosunun kapatılmasını, afiş ve bayrakların indirilmesini, aksi takdirde burayı kendilerine mezar yapacaklarını söylediklerini belirtti.

Halen MHP’li olan Etimesgut Belediyesi’nin araçları önceki gün de CHP’nin Etimesgut Belediye Başkan Adayı Celal Çelik’in afişlerini toplatmıştı.

Olaydan sonra hastaneye götürülen Alparslan Yılmaz ve babası, darp raporu alıp saldırganlardan şikayetçi oldu.