Mansur Yavaş'tan AKP'ye jet yanıt!

Mansur Yavaş'tan AKP'ye jet yanıt!
AKP Sözcüsü Ömer Çelik'in senet haberleri açıklamalarına İYİ Parti ve CHP'nin ortak Ankara adayı Mansur Yavaş'tan tepki geldi.

AKP Genel Merkezi'nde basın açıklaması yapan parti Sözcüsü Ömer Çelik'in, senet haberleri hakkındaki açıklamalarına cevap veren İYİ Parti ve CHP'nin ortak ankara adayı Mansur Yavaş, "Provokasyon ve iftira" ifadelerini kullandı.

MANSUR YAVAŞ’TAN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Mansur Yavaş “Biz projelerimizle ve Ankara için yapacaklarımızla buradayız. İnanıyoruz ki bize yönelik iftiralara ve provokasyonlara en güzel cevabı Ankaralı hemşehrilerimiz sandıkta verecektir. Yarın her şeyi açıklayacağım” şeklinde konuştu.

ÖMER ÇELİK NE DEMİŞTİ?

İktidara yakın bir gazete CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı için “Sahte senetten tazminat cezası aldı” iddiasının yer aldığı bir habere yer vermiş, bu haberle ilgili konuşan AKP Sözcüsü Ömer Çelik ise “Açıklama bekledik gelmedi. Ne Mansur Yavaş ne CHP iddialara yanıt verdi. Biz inceledik ve vardığımız sonuçlar bu şekilde vahim bir tabloyu ortaya koyuyor. CHP'nin ve Mansur Yavaş'ın suskunluğunu da vatandaşımızın takdirine arz ediyoruz” demişti.

İlgili Haberler