Mansur Yavaş’tan Ankaralı gençlere özel video

Mansur Yavaş’tan Ankaralı gençlere özel video
Mansur Yavaş, hazırladığı bir video ile gençlere seslendi. “Asla kararsız olmayın, ümitlerinizi yitirmeyin. El ele verdiğimizde şehrimizi de güzelleştiririz, dünyamızı da” ifadelerini kullanan Yavaş, 31 Mart’ta, gençleri oyunu kullanmaya davet etti.

CHP ve İYİ Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mansur Yavaş, gençleri oylarını kullanmaları için sandığa davet etti.

Sosyal paylaşım sitesinden yayınladığı videoda, gençlere hiçbir zaman ümitlerini yitirmemeleri için seslenen Yavaş, “Daha mutlu ve yaşanabilir bir Başkent için, haksızlığın ve adaletsizliğin olmadığı bir Ankara için sizle birlikte yürümeyi şart görüyorum. İftiralar ve demokrasiye yakışmayan baskılarla, bizi yalnızlığa mahkûm edebileceklerini zannedenlere karşı, nasıl yüreğimizin yanına yüreğini koyduysan, şimdi sandığa gel ve kumpasların sahiplerine unutamayacakları bir ders daha ver. Ankara’na sahip çık!” ifadelerini kullandı.

Yavaş’ın, açıklamaları şöyle:

“BİR AĞABEY OLARAK SİZDEN RİCAM, ASLA KARAMSAR OLMAYIN”

“Sevgili Gençler! Biliyorum hayalleriniz var. Kendinizi bu hayallerin çok uzağında görüyorsunuz. Bir ağabey olarak sizden ricam, asla karamsar olmayın, ümitlerinizi yitirmeyin. Hiç merak etmeyin. Elele verdiğimizde, şehrimizi de güzelleştiririz, dünyamızı da… Yürekten inanıyorum ki, sizin güç verdiğiniz hiçbir yerde korkuya, adaletsizliğe ve ümitsizliğe yer yoktur. Daha mutlu ve yaşanabilir bir Başkent için, haksızlığın ve adaletsizliğin olmadığı bir Ankara için sizle birlikte yürümeyi şart görüyorum. İftiralar ve demokrasiye yakışmayan baskılarla, bizi yalnızlığa mahkûm edebileceklerini zannedenlere karşı, nasıl yüreğimizin yanına yüreğini koyduysan, şimdi sandığa gel ve kumpasların sahiplerine unutamayacakları bir ders daha ver. Ankara’na sahip çık!”