Mansur Yavaş'tan belediye çalışanlarına teşekkür mesajı

Mansur Yavaş'tan belediye çalışanlarına teşekkür mesajı
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, koronavirüs salgını sürecindeki gösterdikleri gayret için belediye emekçilerine teşekkür mesajı yayımladı.

Korona virüs salgını sürecinde vatandaşa sağladığı desteklerle ön plana çıkan Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Başkanı Mansur Yavaş, belediye personeli için teşekkür mesajı yayınladı.

Yavaş mesajında, "Salgınla mücadele sürecinde gösterdiğiniz azim ve gayret için hepinize tekrar teşekkür eder, ailelerinizle birlikte sağlıklı ve mutlu günler temenni ederim" ifadelerini kullandı.

Başkan Yavaş'ın açıklamasının tamamı şu şekilde:

"Çok kıymetli mesai arkadaşlarım,

Ülkeler, şehirler bazı dönemlerde doğal afetler, salgınlar gibi önemli sıkıntılar yaşarlar. Böyle dönemlerde bazı meslek gruplarına, kurum ve kuruluşlara halkın sağlığı ve huzurunun sağlanması konusunda önemli görevler düşer.
Ülkemizde yaşanan Korona Virüs Salgınında sağlık çalışanları ile birlikte sizlere de önemli görevler düşmüştür. Bu süreçte her türlü riski göze alarak hem salgının daha fazla yayılmasının önlenmesi hem de ihtiyaç sahibi hemşerilerimize yardım elinin ulaşmasında gösterdiğiniz samimi gayret her türlü takdirin üstündedir.
Böyle zorlu süreçte bir takım ruhu ve dayanışma içinde gösterdiğiniz bu çalışma azmi şahsımı gururlandırmış ve her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğimiz konusunda, fazlasıyla cesaretlendirmiştir.
Salgınla mücadele sürecinde gösterdiğiniz azim ve gayret için hepinize tekrar teşekkür eder, ailelerinizle birlikte sağlıklı ve mutlu günler temenni ederim"