Mansur Yavaş’tan tanzim açıklaması: “Gerek kalmayacak”

Mansur Yavaş’tan tanzim açıklaması: “Gerek kalmayacak”
CHP ve İYİ Parti’nin ortak Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, "İnşallah bu sürdürülebilirliği olmayan tanzim satışlarının ileride tekrarlanmaması için Ankara'da tarımı destekleyeceğiz." diye konuştu.

Mansur Yavaş, seçim çalışmaları kapsamında Ankara Sebze ve Meyve Hali'ni ziyaret etti. Ziyarette Yavaş'a, İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyesi Faruk Köylüoğlu, İYİ Parti Milletvekili Durmuş Yılmaz ve Yenimahalle Belediye Başkanı ve adayı Fethi Yaşar eşlik etti.

Yavaş, Meyve Komisyoncuları Derneği'nde (ASEMKOM) düzenlenen kahvaltıda esnaflarla bir araya geldi.

dbe7f548376d6d25030542f47ebf691e.jpg

“ANKARA'DA TARIMI DESTEKLEYECEĞİZ”

İstanbul ve Ankara'da kurulan tanzim satış noktalarına değinen Mansur Yavaş, şunları söyledi: "Biz de inşallah bu sürdürülebilirliği olmayan tanzim satışlarının ileride tekrarlanmaması için Ankara'da tarımı destekleyeceğiz. Gölbaşı ve Bala arasında bin kilometrelik yeri sulu tarıma açacağız. Böyle olunca nakliye işi de azalacak. Hem Ankara'daki üretici kazanacak hem de hale daha ucuz gelecek, Ankaralı da daha ucuz yiyecek. Tarımı teşvik edeceğiz. İnşallah bundan sonra pazarcı da rahatlar, üreticiler de rahatlar. Bir daha da tanzim satışa gerek kalmaz. 1 Nisan'dan sonra bir başlangıç olacak. Yeni bir hevesle Ankara'ya hep birlikte el atacağız. Birlikte bu sorunların çözümünü bulacağız."

dc820307b7c4829b4c93ae56ddc89c44.jpg

İlgili Haberler