Marcao'ya İtalyan devinden teklif. Galatasaray büyük kar edecek

Marcao'ya İtalyan devinden teklif. Galatasaray büyük kar edecek
UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nun ikinci haftasında Marsilya ile 0-0 berabere kalan Galatasaray'da stoper Marcao'nun performansı göz doldurdu. Marcao kendisini izleyen scoutları etkilemeyi başardı ve teklifleri beklemeye başladı.

Milliyet''te yer alan habere göre, Galatasaray''da en çok talibi olan futbolcu Marcao, Marsilya - Galatasaray maçında da göze girdi. Brezilyalı stoper için scout ekipleri transfer dönemini iple çekmeye başladı.

SAVUNMAYI ÜST SEVİYEYE ÇIKARDI

Ligde cezası devam eden ama Avrupa’da takımdaki yerini alabilen Brezilyalı stoper hem oynadı hem de oynattı. Marcao’nun dönüşüyle beraber Nelsson esas bölgesi olan sağ stopere geçip kendini bulurken takım savunması da en üst seviyeye çıktı.

Brezilyalı stoper için şimdiden 2 kulüp devreye girdi. Yaz transfer döneminde de Galatasaray''ın kapısını çalan ancak zorunlu satın olma bedelini kabul etmeyen Napoli, bu kez işi daha ciddi tutuyor.

10 MİLYON EUROLUK TEKLİF

İtalyan kulübünün Galatasaray''a net 10 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi. Yaz ayında Napoli 12.5 milyon Euro satın alma opsiyonunu kabul etmiş ancak zorunlu olmasına itiraz ettiği için transfer gerçekleşmemişti.

KRASNODAR''DAN 9 MİLYON EURO

İtalyan ekibinin teklifini düşük bulan Galatasaray yönetiminin bu rakamın artırılmasını istediği de gelen haberler arasında. Rus ekibi Krosnodar''ın da Marcao ile ilgilendiği ancak, önerdiği rakamın 9 milyon Euro olduğu, bu rakamın da Napoli''nin teklifinin altında kaldığı öğrenildi.

İlgili Haberler