Marcelo’dan transfer kararı

Marcelo’dan transfer kararı
Bir dönem Beşiktaş forması giyen ve siyah beyazlı formayı yeniden giymesi gündeme gelen Marcelo ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Lyon başkanı Aulas, Brezilyalı oyuncu için teklif geldiğini ancak takımda kalmak istediğini söylediğini açıkladı.

Fransa Ligi takımlarından Lyon'un savunma oyuncusu Marcelo Guedes'in ayrılık iddialarına başkan Jean-Michel Aulas yanıt verdi.

Beşiktaş'tan Fransa Ligi takımlarından Lyon'a transfer olan Marcelo Guedes ve ailesinin, siyah-beyazlı taraftarlar diyaloğu sosyal medya üzerinden devam ederken, Brezilyalı ismin Türkiye'ye kiralık olarak dönebileceği iddia edilmişti.

"TEKLİF GELDİ AMA AYRILMAYACAK"

Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas, 'Marcelo ayrılacak mı?' sorusu üzerine "Transfer döneminin ilk günlerinde bir teklif geldi ancak kalmak istediğini söyledi" yanıtını verdi.

Brezilyalı futbolcu Alman ekibi Hannover 96'dan Beşiktaş'a 2 milyon euro'ya gelmiş ve siyah beyazlı ekipte geçirdiği 1,5 sezonun ardından 7 milyon euro bedelle Fransız ekibi Olimpik Lyon'a transfer olmuştu.

Lyon ile 2 yıllık daha kontratı bulunan Marcelo, bu sezon takımın formasıyla çıktığı 45 maçta takımına 1 asistlik katkı verip takımının Şampiyonlar Ligi potasında kalmasında önemli rol oynadı.