"Mardin'i endüstri bölgesi ilan ediyoruz"

"Mardin'i endüstri bölgesi ilan ediyoruz"
Mardin'de düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Mardin'i endüstri bölgesi olarak ilan ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim çalışmaları kapsamında Mardin'de miting düzenledi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde: 

"Bütün kavimlerin, inançların, renklerin birlikte yaşadığı Mardin'in gönlümüzde ayrı bir yeri var. Gelin Mardin'in bu geçmişini parlak bir gelecekle buluşturalım. Kardeşliğimizi en yükseğe çıkaralım.

Son 17 yılda Mardin'e 28 katrilyon liralık yatırım yaptık. Bu teröristlerin desteklediği HDP ile olmuyor. Bunlar buralarda belediye başkanlığı yapmadı mı? Kayyuma devrettikten sonra şu Mardin'in çehresi nasıl değişti biliyorsunuz değil mi? Millet bahçesini de yaptık mı? Terör örgütünün desteklemiş olduğu HDP'li belediyeler çukur kazdılar. İş makineleriyle kanal açtılar. Niçin, benim vatandaşıma hayatı zehrettiler. Yaşam hakkını elinden aldılar. Birçoğunu öldürerek onlara hayatı dar etmenin maalesef şu şehirlerde acımasız imtihanını verdik.

"ENDÜSTRİ BÖLGESİ İLAN EDİYORUZ"

Mardin'i geçtiğimiz sene 710 bin yerli ve yabancı turist ziyaret etti. Huzur ortamı sürdükçe Mardin'in otelleri konakları turistle dolup taşmaya devam edecektir. Yeter ki bu terör örgütünü şehrimize yaklaştırmayalım. Mardin'i endüstri bölgesi olarak ilan ediyoruz. Yüksek katma değerli üretim Mardin'in gücüne güç katacak.