Maria Sharapova, telefon numarasını verdi

Maria Sharapova, telefon numarasını verdi
Dünyaca ünlü eski tenisçi Maria Sharapova, korona virüs karantinasında vakit geçirmek için telefon numarasını paylaştı.

Ünlü tenisçiden ilginç karantina hamlesi

Korona virüs, dünyayı etkisi altına almaya devam ederken, virüsten korunmak için evlerine kapanan insanlar da vakit geçirmek için çeşitli yöntemlere başvuruyor. Özellikle ünlü isimlerin korona virüs karantinası günlerinde sergiledikleri hareketler kamuoyunda uzun süre gündem olmuştu. O isimlere, dünyaca ünlü eski tenisçi Maria Sharapova da eklendi. 

Ünlü tenisçi, Twitter adresinden yaptığı paylaşımla takipçilerine özel bir numara verdi. 

Maria Sharapova'nın verdiği telefon numarası üzerinden dünyaca ünlü tenisçinin takipçileri, Maria ile sohbet etme şansı buldu. 

Sharapova paylaşımında, "Evet size özel bir numara aldım. Bu numara üzerinden bana mesajlarınızı iletebilir, soru sorabilir veya sadece 'Merhaba' yazabilirsiniz." ifadelerini kullandı.  

Virüs sebebiyle ABD'deki evinde karantinada bulunan Maria Sharapova'nın paylaşımına kısa sürede yüzlerce yorum geldi. Takipçileri Maria Sharapova'ya 'Sana yazdım cevap bekliyorum' şeklinde yorumlar yaparak Rus güzelden cevap beklediklerini ifade ettiler. 

MESAJ DA PAYLAŞTI 

Ünlü tenisçi, paylaştığı videonun üzerine bir mesaj da yazdı. Sharapova'nın mesajında şu ifadeler yer aldı: Geçen hafta yaptığım sohbetleri çok sevdim ve keşke daha fazla kişiyle sohbet edebilseydim. Çünkü hepimiz evde kendimizi hapsediyoruz. Bu yüzden evde geçirdiğiniz vakitte neler yaptığınızı bana anlatmanızı istiyorum. Size bir telefon numarası bırakıyorum. Bana doğrudan bu numara üstünden ulaşabilirsiniz. Size cevap vereceğim."

 

 

 

İlgili Haberler