Mario Balotelli’ye büyük sürpriz: En beklemediği yerden vuruldu

Mario Balotelli’ye büyük sürpriz: En beklemediği yerden vuruldu
Adana Demirspor’un yıldızı Mario Balotelli’nin pabucu dama atılıyor. Güney ekibinin şu sıralar kulüp arayan Rus golcü Artem Dzyuba’ya talip olduğu iddia edildi. Mario Balotelli’nin ismi Galatasaray ile anılırken Dzyuba transferinin gerçekleşmesi halinde tecrübeli futbolcunun takımdan ayrılması bekleniyor.

Adana Demirspor’da Mario Balotelli out, Artem Dzyuba in… Transfer çalışmalarına son sürat devam eden “Mavi-Şimşekler”, üç büyüklerin uzun süre peşinden koşturduğu Artem Dzyuba’ya talip oldu. Mario Balotelli’nin pabucunun dama atılacağı anlamına gelen bu transferde son durumu gazeteci Ertan Süzgün paylaştı.

ARTEM DZYUBA ADANA DEMİRSPOR’A; MARIO BALOTELLI GALATASARAY’A!

Adana Demirspor’un Artem Dzyuba’ya 1+1 yıllık teklif yaptığı bilgisini paylaşan Yenicag.com.tr’nin Süzgün''den aktardığı habere göre Dzyuba, Rusya’da temsilcisi ile Demirspor’un anlaşmasını bekliyor. İki taraf arasında rakamsal farklar azalırken Balotelli’nin ise ismi Galatasaray ile anılıyor.

OKAN BURUK, BALOTELLI’Yİ İSTİYOR

İddialara göre Balotelli’nin menajeri ve Galatasaraylı yöneticilerin önümüzdeki günlerde bir araya geleceği ve transferin detaylarını konuşulacağı iddia edildi. Bir diğer iddiaya göre ise teknik direktör Okan Buruk da Balotelli’yi kadrosunda görmek istediğini yönetime iletti. Bu arada yıldız golcü Mario Balotelli’nin Galatasaray transferine sıcak baktığı iddia edildi.

yenicaggazetesi.com.tr

İlgili Haberler