Facebook’un CEO’su Mark Zuckerberg açıkladı: 100 ülkeye gelecek

Facebook’un CEO’su Mark Zuckerberg açıkladı: 100 ülkeye gelecek
Meta CEO'su Mark Zuckerberg, NFT'ler konusunda kritik bir açıklama yaptı. NFT özelliğinin 100 ülkeye daha entegre edileceğini aktardı.

TeknolojiOku''dan aktarılan bilgilere göre; Meta’nın Mayıs ayında açıkladığı Instagram’a NFT entegrasyonunun 100 ülke çapında daha genişletileceği duyuruldu. Haberi şirket kurucusu Mark Zuckerberg verdi. Ayrıca Dapper Labs, Coinbase ve Flow entegrasyonunun da sağlanacağı aktarıldı.

Meta’nın sosyal medyadaki haber hesabı tarafından paylaşılan duyuruda durum şu şekilde aktarıldı:

“Mark Zuckerberg, Instagram’daki dijital koleksiyon özelliğinin 100 ülkeye daha entegre edileceğini duyurmuştur. Bu sayede artık daha fazla kişi, yaratıcı ve şirket NFT’lerini platformda sergileyebilecektir. Ayrıca Coinbase, Dapper ve Flow desteği de sağlanacaktır”

Haziran ayında Meta’nın ürünlerden sorumlu yöneticisi Navdeep Singh, NFT’leri de içeren, platformlar arası paylaşımları etkinleştirme özelliğini test ettikleri açıklanmıştı.

"ORTAKLIĞIMIZ BAŞLIYOR"

Yapılan duyurunun ardından Dapper Labs’in çıkardığı bir proje olan Flow da şu ifadeleri kullandı:

“Instagram ile olan ortaklığımız başlıyor. Bu da kullanıcılarımızın artık dapper cüzdanlarını platforma bağlayarak, beğendikleri NFT’lerini hesaplarında göstermelerine izin verecek. Artık herkes Instagram’da nasıl bir karaktere sahip olduğunu gösterme fırsatı bulacak. Bu ortaklık, kullanıcılar için NFT’lerin benimsenmesi konusunda Flow’un geliştiriciler, içerik oluşturucular ve kullanıcılar arasında ne kadar talep uyandırdığını yansıtmaktadır”

Haberin ardından FLOW token’da da %20’lik bir artış yapıldığı ortaya çıktı.

İlgili Haberler