Marmaray'daki arızaya müdahele eden işçi hayatını kaybetti

Marmaray'daki arızaya müdahele eden işçi hayatını kaybetti
İstanbul'da Marmaray sisteminde sabah saatlerinde seferler aksamış, teknik nedenler yüzünden kaynaklandığı belirtilen arıza 5 saat sonra giderilerek seferler normale dönebilmişti. Marmaray'daki aksamadan maalesef bir de işçi ölümü çıktı.

Marmaray tünelinde gece saat 03.00 sıralarında su sızıntısına müdahale eden 27 yaşındaki Fatih Uysal, elektrik akımına kapıldı. Talihsiz işçi sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Fatih Uysal burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

SEFERLERDE AKSAMA YAŞANDI

Öte yandan Marmaray seferlerinde saat 12.10’a kadar aksama yaşandı. Marmaray’ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada aksamaya “teknik arıza”nın neden olduğunu belirtilirken işçinin ölümüyle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

TEKNİK ARIZA OLUŞTU MÜDAHALE ETMEK İÇİN GİTTİ

Yaşanan talihsiz kazada hayatını kaybeden Fatih Uysal'ın cenazesi ise yakınlarına teslim edildi. Üzgün oldukları görülen yakınları Fatih Uysal'ın cenazesini almak için Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morgunda bir süre bekledi.

Fatih Uysal'ın cenazesinin memleketi Çorum'a götürülerek, İskilip ilçesi Beyoğlan köyünde toprağa verilecek.