Plaja helikopterle inen bakın kim çıktı

Plaja helikopterle inen bakın kim çıktı
Marmaris’te halk plajına inen helikopter görüntüleri tepki çekti. Plajdakilerin canını tehlikeye atan helikopterin VAV Teknoloji’ye ait olduğu ortaya çıktı.

TELE 1''in haberine göre, Muğla Marmaris’te halk plajına helikopter indirildi. VAV Teknoloji adına kayıtlı olan helikopterle inenlerin yemek için geldiği ortaya çıktı. Helikopterin tescil kaydı VAV Teknoloji’ye ait olurken helikopterin VAV Teknoloji tarafından kullanıldığı ortaya çıktı. 

Saldanlı’nın Marmaris’te halk plajına helikopter ile inmesi ‘görgüsüzlük’ olarak nitelendirilirken, otelin hem karadan hem denizden yolunun olmasına rağmen ve bir aciliyet yokken helikopterle plaja inerek halkın can güvenliğini tehlikeye atmasına tepki yağdı.

“PLAJA HELİKOPTER İNDİRİLMESİ YASAK”

Paylaşımına, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün resmi hesabını da etiketleyen Kınık, “SHGM bu durumda nasıl bir müeyyide uygulayacak” diye de sordu.

“PLAJA HELİKOPTERLE İNMEK KURALLARA UYGUN MU?”

Gazeteci Fatih Altaylı da, helikopterin indiği anları paylaştı. Altaylı, “Burası Marmaris Kumlubük. Halk plajına inen bu helikopterin yolcuları yemeğe gelmişler. Afiyet olsun da halka açık bir plaja helikopterle inmek kurallara uygun mu?” ifadelerini kullanarak, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nü etiketledi.

 

 

 

İlgili Haberler