Ormanlar yanmasın diye çırpınan Şahan Gökbakar'dan büyük sitem

Ormanlar yanmasın diye çırpınan Şahan Gökbakar'dan büyük sitem
Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından Marmaris'teki yangına ilişkin açıklamalarda bulundu. Gökbakar, duruma ''Yanan ağaçların kokusu geliyor burnuma her yangın gördüğümde. Kimin derdi nedir bilemem ama benim derdim güzel ormanlar yanmasın'' diyerek isyan etti.

Muğla''nın Marmaris ilçesinde büyüyerek devam eden yangın yürekleri yakarken, komedyen Şahan Gökbakar da duruma Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşımlarla tepki gösterdi. Gökbakar, ''''İnşallah bugün bu yangın söndürülür. Ülkemizin her bir yanan ağacı beni çok üzüyor. Geçen sene yaşadıklarımın bende bıraktığı izler geçmiyor. O yanan ağaçların kokusu geliyor burnuma her yangın gördüğümde. Kimin derdi nedir bilemem ama benim derdim güzel ormanlar yanmasın! Bu kadar'''' sözlerini kullandı.

Emniyet''in yapmış olduğu ''bot'' hesap uyarısına yanıt veren Gökbakar, ''''Dün ve bugün "Şahan" kelimesi kullanılarak atılan tweetlerin ve hashtaglerin büyük çoğunluğu bana hakaret içermekteydi. Emniyet GM ne bu çirkin trol operasyonunu ortaya çıkardığı için teşekkür ederim. "AllahBelanıVersinŞahan" TT''si de bu sayıya dahil mi?'''' diye konuştu.

''''KENDİNİ BİLENE DERT OLMAZ''''

Gökbakar, saldırı mesajlarını dert etmediğini vurgulayarak, ''''Gerçekten takılmıyorum. Boşverin... Efendi onurlu haysiyetli bir şekilde yaşayıp gidiyoruz işte. Kendini bilene dert olmaz bunlar'''' dedi.

Gökbakar''ın tweet dizisinin tamamı şöyle:

''''Dün ve bugün "Şahan" kelimesi kullanılarak atılan tweetlerin ve hashtaglerin büyük çoğunluğu bana hakaret içermekteydi. Emniyet GM ne bu çirkin trol operasyonunu ortaya çıkardığı için teşekkür ederim. "AllahBelanıVersinŞahan" TTsi de bu sayıya dahil mi?

Bana binlerceniz, "sana saldırıyorlar ve saydırıyorlar, üzülme, takma" mesajları atıyorsunuz. Eyvallah eksik olmayın da, gerçekten takılmıyorum. Boşverin... Efendi onurlu haysiyetli bir şekilde yaşayıp gidiyoruz işte. Kendini bilene dert olmaz bunlar.

Bütün kış yangın yokken ve hiç mecburiyetim yokken defalarca video attım. Yeri geldi yetkililere soru sordum. Yeri geldi kendimce öneride bulundum. Neden peki? Ağaçlar yanmasın diye. Bu vatanın bir evladı olarak beni seven milyonların sesi olayım diye. İnsan olmak böyle bir şey bence.

Rüzgar çok sertleşti. Yangın tekrar kontrolden çıktı. Bu rüzgar 8''e kadar devam edecek. Allah sahadaki ekiplere kuvvet versin. Cennet gibi yerler gitti yine. Çok üzülüyorum...

İnşallah bugün bu yangın söndürülür. Ülkemizin her bir yanan ağacı beni çok üzüyor. Geçen sene yaşadıklarımın bende bıraktığı izler geçmiyor. O yanan ağaçların kokusu geliyor burnuma her yangın gördüğümde. Kimin derdi nedir bilemem ama benim derdim güzel ormanlar yanmasın! Bu kadar.''''

İlgili Haberler