Kapı girişi bile var. NASA’nın Mars’ta müthiş buluşu. Yoksa yeraltında mı yaşıyorlar

Kapı girişi bile var. NASA’nın Mars’ta müthiş buluşu. Yoksa yeraltında mı yaşıyorlar
Korona virüs kısıtlamalarının gevşetilmesinden sonra NASA, yavaş yavaş planlarını uygulamaya başladı. Perseverance isimli yeni keşif aracını, 2021 Şubat ayında Kızıl Gezegen'e indirmeyi planlıyor.Bu gelişmeler yaşanırken, Mars'la ilgili heyecanladıran bir iddia ortaya atıldı. Scott C. Waring, NASA'nın Mars fotoğraflarına bakarken, bir yapıyla karşılaştığını belirtti.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Mars hakkındaki iddialar bitmek bilmiyor. Daha önce Kızıl Gezegen'de uzaylılara ait olduğu ileri sürülen bir takım kanıtlar bulunduğu söylenmişti. Söz konusu kanıtlarla ilgili görüntüler paylaşılmıştı. Şimdi de sözde bu uzaylı iddiaları arasına yeni bir iddia daha eklendi.

Ünlü komplo teorisyeni Scott C. Waring, NASA'nın Mars'ta uzaylılarla ilgili birçok kanıt bulduğunu ve bunları kamuoyundan sakladığını bir kere daha dile getirdi. 

Scott C. Waring, NASA'nın Mars fotoğraflarına bakarken, bir yapıyla karşılaştığını belirtti. Waring'e göre böylesi  bir yapının doğal yollarla oluşması pek olası değil. Ünlü teorisyen inkar edilemez şekilde uzaylılar tarafından inşa edildiğini söylüyor.

Waring, yapının 2 metreye 2 metre boyutlarında olduğunu ileri sürdü. Bununla birlikte söz konusu yapının, yıkılmış büyük bir tapınağın veya benzeri bir binanın girişi olabileceğini de sözlerine ekledi.

delik-001.jpg

yenicag-uzay-1.jpgyenicag-uzay-2.jpgyenicag-uzay-3.jpgyenicag-uzay-4.jpgyenicag-uzay-5.jpg