Maske fiyatlarıyla yeni açıklama geldi, 1 liraya mı satılacak?

Maske fiyatlarıyla yeni açıklama geldi, 1 liraya mı satılacak?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrası maske satışının tekrar başlayacağını açıkladı. Açıklama sonrası en çok merak edilen soruların başında Maskeler nerelerde satılacak? Maskeler kaç paraya satılacak?, Maske fiyatları belli oldu mu? Maske satışı olacak mı? soruları yer alırken maskelerin 1 liraya satılacağı duyurulmuştu. Konuyla ilgili yeni açıklama geldi.

Kabine toplantısı sonrası maske satışının tekrar başlayacağını açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bir üst fiyat belirleyip vatandaşların maskeye kolayca ulaşımını sağlarken oluşabilecek fırsatçılık olaylarını önüne geçileceğini” açıklamıştı. Açıklama sonrası ise en çok merak edilen soruların başında Maskeler nerelerde satılacak? Maskeler kaç paraya satılacak?, Maske fiyatları belli oldu mu? Maske satışı olacak mı? soruları yer aldı. İşte maske satışıyla ilgili detaylar haberimizde…

Konuyla ilgili ilk gelen bilgiler, tıbbı maskelerde üst limitin 1 lira olarak belirlendiği ve eczaneler ile marketlerde satılağı yönündeydi fakat Eczacılar Odası'ndan yeni bir açıklama geldi.

Sözcü'den Damla Güler'e konuşan İstanbul Eczacılar Odası Başkanı Cenap Sarıalioğlu, '1 lira' iddialarını yalanlayarak bunun imkansız olduğunu ve henüz bir anlaşma olmadığını söyledi.