Maske satışı serbest mi? Maskeler nerelerde satılacak? Maske satışı ne zaman başlayacak?

Maske satışı serbest mi? Maskeler nerelerde satılacak? Maske satışı ne zaman başlayacak?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrası maske satışının belirli bölgelerde tekrar başlayacağını açıkladı. Açıklama sonrası maske satışı ne zaman başlayacak?, Maske satışı serbest mi? Maskeler nerelerde satılacak? soruları en merak edilen sorular arasında yer aldı.

Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, belirli bölgelerde maske satışlarının tekrar başlayacağını, 'Bugüne kadar piyasada satışına izin vermediğimiz cerrahi maske ve bez maske satışına halkımızın kolayca ulaşabileceği yerlerde izin vermeyi planlıyoruz. Bir üst fiyat belirleyeceğiz.' İfadelerini kullanarak açıkladı. Açıklama sonrası ise maske satışı ne zaman başlayacak?, Maske satışı serbest mi? Maskeler nerelerde satılacak? soruları en merak edilen sorular arasında yer aldı. İşte maske satışıyla ilgili detaylar haberimizde…

MASKE SATIŞI OLACAK MI?

Maskeye ulaşımın sağlanabilmesi için belirli bölgelerde maske satışına izin verilecek. Ancak fiyat üst limiti belirlenerek oluşabilecek fırsatçılık olaylarının önüne geçilecek. 

MASKELER NERELERDE SATILACAK?

İçişleri Bakanlığının genelgesi beklenirken edinilen bilgilerine göre, maskeler ilk olarak eczanelerde satılacak. Bununla beraber marketlerde ve internet üzerinden de maske satışı yapılabilecek. Ayrıca devlette maske dağıtımına devam edecek.