Maskeyi para cezasından kurtulmak için taşıyorlar! Korona virüs resmen kol geziyor! Görüntüler İstanbul'dan

Maskeyi para cezasından kurtulmak için taşıyorlar! Korona virüs resmen kol geziyor! Görüntüler İstanbul'dan
Korona virüs salgınında vaka sayısı her geçen gün artıyor. Salgının yoğun olduğu iller arasında yer alan İstanbul’da vaka sayılarının artışına rağmen bir o kadar da sosyal mesafeye uymayanlarda da artış gözetlendi. Tedbire uymayanlar maskeyi aksesuar yada para cezalarından kurtulmak için taşıyorlar. Sadece İstiklal Caddesi'nde maskesiz gezmeye devam edenler ürkütücü tabloyu gözler önüne serdi.

İstiklal Caddesi'nde artan korona virüs vaka sayısına rağmen yoğunluk yaşanırken bazı vatandaşların maske takmadığı görüldü. 

Artan korona virüs vaka sayılarına rağmen Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde yoğunluk yaşandı. Akşam saatlerinde çok sayıda vatandaşın cadde üzerinde yürüyüş yaptığı görüldü. Vatandaşların çoğunluğu maske takarken maske takmayan vatandaşlar da görüntülere yansıdı.  

istiklal-caddesinde-artan-vakalara-ragmen-yogunluk-7214-dhaphoto1.jpgistiklal-caddesinde-artan-vakalara-ragmen-yogunluk-7214-dhaphoto2.jpgistiklal-caddesinde-artan-vakalara-ragmen-yogunluk-7214-dhaphoto3.jpgistiklal-caddesinde-artan-vakalara-ragmen-yogunluk-7214-dhaphoto4.jpgistiklal-caddesinde-artan-vakalara-ragmen-yogunluk-7214-dhaphoto5.jpgistiklal-caddesinde-artan-vakalara-ragmen-yogunluk-7214-dhaphoto7.jpgistiklal-caddesinde-artan-vakalara-ragmen-yogunluk-7214-dhaphoto8.jpg

DHA