MasterChef Açelya’nın yeni hali şok etti! Değişimi olay oldu

MasterChef Açelya’nın yeni hali şok etti! Değişimi olay oldu
Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını yaptığı MasterChef Türkiye’nin önceki sezonunda mücadele eden Açelya Kılıçay’ın değişimi sosyal medyada olay oldu. Sosyal medya kullanıcıları ise değişime dikkat çekti.

TV8 ekranlarında yayınlanan, Acun Ilıcalı''nın yapımcısı olduğu ''MasterChef Türkiye''nin önceki sezonunda mücadele eden Açelya Kılıçay''ın değişimi sosyal medyada gündem oldu. Bir önceki MasterChef programında dikkatleri çeken Açelya Kılıçay’ın değişimi takipçilerini şaşırttı.

76 bin takipçisi bulunan Instagram hesabını aktif kullanan 23 yaşındaki güzel, binlerce beğeni alırken, eğlenceli paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.

"KAHVE MOLASI"

Açelya Kılıçay, kendisi gibi ''MasterChef Türkiye''de mücadele eden Batuhan Bayır ve Ayyüce Kamit ile tatil pozuna, "Kahve molası" notunu düştü.

Açelya, MasterChef Ekin Eylem Ulaş ve Faruk Batuhan Öner''le fotoğrafına ise "Ponçik team. Ne kadar habersiz olduğunu söylememe gerek yok bence" mesajını yazmıştı.

"DİĞERLERİNİ SİZ DÜŞÜNÜN"

MasterChef 2019 yıldızının sosyal medyada yaptığı son paylaşım, "Tipimin en düzgün çıktığı fotoğraf buydu. Diğerlerini siz düşünün" notunu taşıyor.

 

 

İlgili Haberler