Masterchef kim elendi? Meltem Pisboğa kimdir

Masterchef kim elendi? Meltem Pisboğa kimdir
Masterchef kim elendi? Sorusu günün en çok aranılan kelimelerinden biri oldu. Dün akşam yarı final heyecanı vardı. Peki, finale kim kaldı? İşte detaylar...

TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef kim elendi? sorusu dün akşam cevap bulmuş oldu. Her hafta olduğu gibi yine bu haftada kıran kırana bir çekişme söz konusuydu. Yarı finali gerçekleşen Masterchef'te yarışmacılar finale kalmak için canla başla yarıştılar. Peki, Masterchef Türkiye'de, Meltem mi, Burcu mu, Kerem mi, Uğur mu elendi? İşte cevabı...

MASTERCHEF’TE KİM ELENDİ?

Meltem ile Kerem’in yaptığı çorba elenen ismi belli etti. Dün gece elenen isim Meltem oldu. Meltem yemek yapmaya ara verdikten sonra yarışmada ne kadar büyük deneyimler edindiğini anlatmıştı.

MASTERCHEF'TE FİNALE KİM KALDI

Masterchef’te son dörde kalan yarışmacılar üçlü finale dün akşam kıyasıya yarıştı. Burcu üçlü finale kalmayı garantileyen ilk isim oldu. Ton balıklı tartar pişiren yarışmacılardan en beğenilen iki isim ön plana çıktı. Kerem ve Uğur’un yaptığı tartarlar beğenildi ve iki isim arasında en beğenilen tabak rozet kazanarak finalist oldu. Şefler tarafından beğenilen ve ikinci finalist olmaya hak kazanan isim Kerem oldu. MasterChef Türkiye 3’lü finalde ise Kerem, Burcu ve Uğur mücadele edecek.

MASTERCHEFTE ELENEN İSİM MELTEM KİMDİR

TV8 ekranlarında rekor kıran program MasterChef'de en çok merak edilen isimlerden biri Meltem oldu. Her takımın ilk seçilen ismi olan Meltem 32 yaşında. Asıl mesleği aşçılık olan Meltem, profesyonel mutfaklarda yer aldığını söylese de Masterchef yarışmasında pek bir varlık gösteremedi. 1986 doğumlu olan Meltem, İstanbul'da yaşıyor.