Mehmet Şefin yeni program adresi belli oldu

Mehmet Şefin yeni program adresi belli oldu
TV8 ekranlarının en sevilen yarışma programlarından olan MasterChef'te yıllardır görev yapan Mehmet şef,Acun Ilıcalı ile yollarını ayırdı. Acun Ilıcalı ile olan işbirliğini bitiren Mehmet şefin başka bir kanalda rakip programla ekrana çıkacağı iddia edildi.

Ekranlara bu yıl erken geleceği bilinen Masterchef yarışmasında her şeyin  alt üst olmasına neden olacak bir gelişme yaşandı. Gündeme bomba gibi düşen bu haber Mehmet Şef hayranlarını çok üzecek gibi. Acun Ilıcalı ile tüm anlaşmasını bitiren Mehmet şefin  yeni adresi sosyal medyayı salladı.

 

Acun Ilıcalı hakkında geçtiğimiz yıllarda ''''Benim mesela MasterChef Türkiye''ye girmem Acun Ilıcalı''nın bizzat müdahalesi ile gece 02.30'' da olmuştur. Bana bazen teklifler geliyor. Diyorlar ki'''' Bize gelir misin''''  Gelmam!  Bunun parayla alakası yok. Aile gibiyiz, Acun Ilıcalı benim hayatıma çok güzel dokundu'''' yorumunda bulunmuştu. Şimdi Mehmet şefin bambaşka bir yapımla sevenlerinin karşısına çıkacağı gündeme bomba gibi düştü.

 

İddialara göre, Acun Ilıcalı''nın 2022 yılı için teklif ettiği ücret Mehmet Şefi tatmin etmedi. Soner Şefle dolar kurundan ödeme alma kavgası yaşandığı konuşulan Mehmet Şef,Acun Ilıcalı ile tüm anlaşmaları feshetti ve FOX TV ekranlarında bu yıl başlayacak olan yemek yarışması için çalışmalara başladı. Mehmet Şefin yerine Arda Türkmen''le görüşmelere başladığı iddia edilen Acun Ilıcalı, ağızların açık kalmasına neden oldu.

Sevilerek takip edilen Masterchef yarışması hakkında çıkan iddialara ise Mehmet Şef herhangi bir yorumda bulunmadı.