MasterChef programında kim elendi? Eleme oyunu yapıldı mı?

MasterChef programında kim elendi? Eleme oyunu yapıldı mı?
TV8’de yayınlanan yarışma programı MasterChef Türkiye’de bu hafta kimin eleneceği merak konusu oldu. Bu hafta yapılan dokunulmazlık oyunlarının ardından 4 yarışmacı eleme potasına girdi. MasterChef’de kim elendi? 

TV8'in heyecanla takip edilen yarışması MasterChef Türkiye devam ediyor. Dün akşam ikinci dokunulmazlık oyununun oynandığı MasterChef Türkiye'de potaya iki isim daha girdi. Dokunulmazlık oyunundan sonra kimlerin eleneceği merak konusu oldu. MasterChef’de kim elendi? MasterChef’de  eleme ne zaman? Büyün detaylar haberimizde..

Dün akşam ikinci dokunulmazlık için mavi ve kırmızı takım karşı karşıya geldi. Döner yapan takımlar arasında en iyi yemekleri yapan takım mavi takım oldu ve kırmızı takım eleme potasına gitti.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER?

İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takımdan Yasin ve Kıvanç eleme potasına giren ilk iki isim olmuştu. Dün akşamki dokunulmazlık oyununda ise kırmızı takım dokunulmazlık oyununu kaybetti. Kırmızı takımdan Batuhan ve Suna eleme potasına girdi.

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE KİM ELENDİ?

MasterChef Türkiye'de eleme bu akşam yapılacak. Dört ismin eleme potasında yer aldığı MasterChef'te bu akşam en heyecanlı elemelerden birisi yaşanacak.

masterchef.jpg