MasterChef Türkiye'de Barbaros'un hareketi Mehmet şefi deliye çevirdi. MasterChef Türkiye'de düelloyu kim kazandı, işte mavi ve kırmızı takım

MasterChef Türkiye'de Barbaros'un hareketi Mehmet şefi deliye çevirdi. MasterChef Türkiye'de düelloyu kim kazandı, işte mavi ve kırmızı takım
MasterChef Türkiye’nin dün gece yayınlanan son bölümünde kaptanlık ve düello mücadelesi yaşandı. İlk turda soğuk sandviçi başarıyla yapan yarışmacılar biri mavi takım kaptanı olmaya hak kazandı. Kaptanların seçilmesinin ardından takımlar yeniden kuruldu. Barbaros’un hangi hareketi Mehmet şefi çıldırttı. MasterChef Türkiye’de düelloyu kim kazandı, kaptanlar kimler oldu?

Hürriyet’in haberine göre, TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye'nin son bölümünde kaptanlık oyunu oynandı. Şefler iki etaptan oluşan oyunda yarışmacılardan çeşitli sandviçler yapmalarını istedi.

yenicag-masterchef8-004.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE’DE KAPTANLIK OYUNUNU HANGİ YARIŞMACI KAZANDI? 

Pazartesi akşamları gerçekleşen kaptanlık mücadelesinde bu hafta yarışmacılar ilk turda soğuk sandviç yapmak için mücadele verdi. Kaptanlık oyununda şefler yarışmacılara tam 15 dakika süre verdi.

yenicag-masterchef2-039.jpg

Sürenin ardından şefler yarışmacıların yemeklerinin tadına baktı ve 9 isim ön plana çıktı.İlk turda Eray, Furkan, Ayyüce, Ebru, Emir, Barbaros, Berker, Özgül, Sefa başarılı olan isimlerden oldu.

yenicag-masterchef3-021.jpg

İkinci turda ise 15 dakika süre içerisinde bu kez yarışmacılardan sıcak sandviç yapılması istendi. Bu turun sonunda da başarılı olan isimler Eray, Ebru, Emir, Barbaros, Sefa oldu.

yenicag-masterchef5-014.jpg

BARBAROS’UN HANGİ HAREKETİ MEHMET ŞEFİ ÇILDIRTTI

İkinci tura kalan isimlerden Barbaros, sıcak sandviçi yetiştiremeyince, eksik tabağını masaya koymadı. Boş tezgahın önüne geçen Barbaros tepki çekti. Barbaros'un sunum yapmadığını gören Mehmet Şef, Emir'i göstererek "Adam orada bir isyanda. Aynı isyanı sen de neden göremiyoruz?" dedi. Barbaros'un ise "Yapamadığım bir şey neden isyan edeceğim. Ne yapayım tezgaha mı vurayım?" sözleri üzerine ise Mehmet Şef çok sinirlendi.

yenicag-masterchef1-010.jpg

“YEMEĞİ BİTİRECEKSİN TEZGAHA KOYACAKSIN”

Barbaros'un tavırlarına çok kızan ünlü şef "Sen kaptan olmak ve şampiyon olmak zorundasın bunun yolu da buradan geçiyor. Yemeği bitireceksin tezgaha koyacaksın. Önce yemeği bitireceksin beni sinirlendirme getir şu şuraya koy önce tabağını göreyim. Sen kafana göre mi çalışacaksın. Buranın kuralları var ve bu tabak burada duracak. Biz gelip ne eksik bakacağız sen de eksiklerini öğreneceksin. Yetiştiremediğin bir tabağı bile burada tutacaksın. Kendine gel, saçmalamaya devam etme ve beni de germe" diyerek bağırdı.

yenicag-masterchef7-007.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE’DE MAVİ TAKIM KAPTANI ERAY OLDU

Şeflerin sıcak sandviç yemeğini en iyi yapan mavi takımın kaptanı oldu. Kırmızı takımın kaptanını da belirleyen Eray rakip olarak Emir'i seçti.

yenicag-masterchef9-008.jpg

EMİR - ERAY ARASINDA SİNİRLER GERİLDİ

 Eray rakibini belirlerken Emir'e sitem de bulundu. Emir'in kendisini küçük gördüğünü belirten Eray, 'bu hafta Emir'i seçtim çünkü benimle dalga geçer gibi konuştu, beni küçük gördü' dedi. Bu sözler üzerine Emir, 'Eray'ın kendisini yanlış anladığını' iddia etti.

yenicag-masterchef10.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE’DE KAPTANLIK DÜELLOSUNU KİM KAZANDI? 

MasterChef 2020 son bölümde mavi takım kaptanı Eray ile kırmızı takım kaptanı Emir arasında avantaj ödülünü kazanmak adına kıyasıya bir düello gerçekleştirdi. İki kaptan arasında yapılan avantaj oyununu mavi takım kaptanı Eray kazandı. Şefler Eray'a mavi ve kırmızı takımdan birer oyuncu değiştirme hakkı verdi.

yenicag-masterchef12.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE’DE MAVİ VE KIRMIZI TAKIM KİMLERDEN OLUŞTU

Mavi takım

Eray, Furkan Serhat, Uğur, Esra, Ayyüce ve Barbaros

Kırmızı takım

Emir, Berker, Özgül, Sefa, Tanya ve Ebru

(Kaynak: Hürriyet)