MasterChef Türkiye eleme adayı belli oldu. 31 Ekim 2020 MasterChef Türkiye’de 3. dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

MasterChef Türkiye eleme adayı belli oldu. 31 Ekim 2020 MasterChef Türkiye’de 3. dokunulmazlığı hangi takım kazandı?
MasterChef Türkiye’de dün akşam dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. 31 Ekim Cumartesi günü MasterChef Türkiye 89. Bölümde mavi takım ile kırmızı takım arasında 3. Dokunulmazlık oyunu için kıyasıya yarış yaşandı. Haftanın son dokunulmazlık oyununda Pizza düellosu vardı. Altışar yarışmacı eşleşip altı çeşit pizza için kıyasıya rekabet içine girdi.

MasterChef Türkiye eleme adayı olarak belirlenen isimler arasından bir kişi, bu akşam yarışmadan elenecek. Önceki akşam dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takım yaışmacıları, bireysel dokunulmazlık oyunu ile kendilerini koruma altına almaya çaba gösterdiler.  Bireysel dokunulmazlık oyunu sonrasında kendisini kurtaran yarışmacı, başka bir arkadaşını potaya gönderdi. Peki, MasterChef Türkiye eleme adayı belli oldu. 31 Ekim 2020 MasterChef Türkiye’de 3. Dokunulmazlığı hangi takım kazandı? İşte MasterChef Türkiye’de dün gece yaşananlar…

yenicag-masterchef3-048.jpg

MasterChef Türkiye'de 11. haftanın son dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. Son dokunulmazlık oyununda 2. düello yapıldı. Pizza yapan yarışmacılardan kazananlar şefler tarafından açıklandı. Gecenin sonunda da son eleme adayları belli oldu. Peki, MasterChef'te eleme adayları kimler oldu?

yenicag-masterchef4-033.jpg

ELEME POTASI İÇİN BÜYÜK MÜCADELE

Ünlü şeflerin sunumundaki MasterChef Türkiye'de 11. haftanın 3. ve son dokunulmazlık oyununda yarışmacılardan pizza istendi. Kırmızı takımdan Serhat ve Emir ile Mavi takımdan Eray ve Uğur düelloya çıktı. Bu nefes kesen mücadelelerin ardından kazanalar belli oldu. İşte, MasterChef'te bu akşam yaşananlar...

MasterChef Türkiye'de 11. haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. MasterChef 89. bölümde üçüncü dokunulmazlık oyunu "Pizza düellosu" şeklinde tamamlandı. Altı çeşit pizza için eşleşen yarışmacılar, en iyi pizzayı yapmak için mutfakta tüm hünerlerini sergiledi.

Turca tipi pizza - Sebzeli pizza - Dört peynirli pizza - Margarita pizza - Acılı pizza - Deniz mahsüllü pizza ile yarışan yarışmacıların mücadelesi sonucu, yaptığı pizza şefler tarafından daha başarılı bulununca Kırmızı takım, dokunulmazlık oyununu kazanan takım oldu.

yenicag-masterchef6-025.jpg

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

11. haftanın son dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazanınca, mavi takım bireysel dokunulmazlık oyunu oynamak zorunda kaldı. Oyunu kazanan Ayyüce eleme adaylarından birini belirledi.

yenicag-masterchef5-027.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Mavi takımda bireysel dokunulmazlığı kazanan Ayyüce eleme potasına Uğur'u yolladı. Yapılan oylama sonucu ise en fazla oyu alan isim olarak Eray pota gönderildi. Daha önce potaya giren isimler ise Serhat, Tanya, Furkan ve Barbaros olmuştu. 

yenicag-masterchef1-034.jpg

MasterChef Türkiye yeni bölüm fragmanında eleme gecesinin heyecanı ekranlara yansıdı. Eray'ın çaresizliğinin ekranlara geldiği görüntülerde, kimin eleneceği merak konusu oldu. 

(Kaynak: Hürriyet)