MasterChef Türkiye eleme adayları kimler oldu. 24 Ekim MasterChef Türkiye bireysel dokunulmazlığı kim kazandı?

MasterChef Türkiye eleme adayları kimler oldu. 24 Ekim MasterChef Türkiye bireysel dokunulmazlığı kim kazandı?
MasterChef Türkiye'nin bu haftaki tüm eleme adayları belirlendi.  MasterChef Türkiye'nin dün gece yayınlanan dokunulmazlık oyununu kaybeden takımdan 2 yarışmacı daha eleme adayı oldu. Gecenin sonunda potaya giren son isimlerin kesinleşmesiyle haftanın 6 eleme adayı belirlendi. Peki, MasterChef Türkiye eleme adayları kimler oldu. 24 Ekim MasterChef Türkiye bireysel dokunulmazlığı kim kazandı..

MasterChef Türkiye'nin 24 Ekim Cumartesi akşamı ekranlara gelen 84. bölümünde haftanın son dokunulmazlık mücadelesi heyecanı vardı. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları son bölümde, Kocaeli’nde bir otomotiv fabrikasına konuk oldu ve Kore mutfağından yemekler hazırladı. 50 dakikalık sürenin ardından MasterChef Türkiye’de dokunulmazlık oyununu kazanan takım kırmızı takım olurken, bireysel dokunulmazlığı alan Serhat gecenin ilk eleme adayı olarak Uğur'u seçti. İşte, MasterChef Türkiye’de dün gece yaşananlar…

yenicag-masterchef9-011.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU? 

MasterChef Türkiye'nin dokunulmazlık oyunu ile yayınlanan son bölümünde, mavi takımda bireysel dokunulmazlığı kazanan Serhat gecenin ilk eleme adayı olarak Uğur'un ismini verdi. Mavi takımda yapılan oylamada ise diğer eleme adayı Esra oldu. MasterChef'te haftanın eleme adayları böylece Berker, Sefa, Tanya, Emir, Uğur ve Esra oldu.

yenicag-masterchef-007.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI? 

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin yayınlanan 84. bölümünde kırmızı ve mavi takım Kocaeli’nde bir otomotiv fabrikasına konuk oldu. Şefler dokunulmazlık oyunu için yarışmacılardan Kore mutfağından yemekler yapmasını istedi. Takımlar gecenin menüsünde tteokbokk, chijeu-buldak, bibimbap, gyeranmari ve mandu hazırladı.

yenicag-masterchef1-026.jpg

50 dakikalık sürenin sonunda yapılan bu yemekler için otomotiv fabrikası çalışanları oylamalarını kullandı. Danilo, Somer ve Mehmet Şef verilen oyları açıkladı ve kazanan takım kırmızı takım oldu. Mavi takım ise bireysel dokunulmazlık için yeniden mutfağa girdi.

yenicag-masterchef2-052.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI? 

Kora mutfağı menüsünü kaybeden mavi takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık için bir kez daha mutfağa girdi. Şefler bireysel dokunulmazlık oyununda yarışmacılardan çeşitli kuruyemişler ile yaratıcı bir yemek yapmasını istedi.

yenicag-masterchef4-030.jpg

45 dakikalık süre sonrası bireysel dokunulmazlık oyununda yemekleri en iyi yapan isimler Eray, Serhat ve Esra oldu. şeflerin yaptığı oylama sonrası bireysel dokunulmazlığı kazanan ise Serhat oldu.

yenicag-masterchef6-019.jpg

(Kaynak: Hürriyet)