MasterChef Türkiye’de dokunulmazlığı hangi takım kazandı. İşte eleme potasına giren isimler

MasterChef Türkiye’de dokunulmazlığı hangi takım kazandı. İşte eleme potasına giren isimler
MasterChef Türkiye’nin son bölümünde kırmızı takım ve mavi takım, haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesi için yarıştı. Dünkü gecenin sonunda Emir, şeflerin istediği tabağı en iyi yaparak bireysel dokunulmazlığı alarak ilk eleme adayını belirledi. Kırmızı takımda yapılan oylamada ikinci eleme adayı da belli oldu. İşte dokunulmazlığı kazanan takım ve eleme potasına giren isimler.

Hürriyet’in haberine gören, MasterChef'te kazanan takım, eleme potasına yarışmacı göndermekten kurtuldu. Kaybeden takımda 2 yarışmacı MasterChef eleme adayı oldu. TV8’de yayınlanan yarışmanın son bölümünde, mavi takım dokunulmazlığı aldı. Bireysel dokunulmazlıkta ise Somer şefin imza yemeğini rakiplerine göre daha iyi yaparak eleme potasından sıyrılan Emir, ilk eleme adayı olarak Esra'yı seçti.

yenicag-masterchef2-002.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

MasterChef Türkiye'de eleme adayları yapılan oylama ile seçildi. Kırmızı takımda bireysel dokunulmazlığı alan Emir ilk eleme adayı olarak Esra'nın ismini verdi.
Kırmızı takımda daha sonra oylama yapıldı ve ikinci eleme adayı oy çokluğu ile Duygu oldu. 

yenicag-masterchef3-001.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'te haftanın ilk dokunulmazlık oyununda avantajı kazanan Barbaros eşleşmeleri ve kimin hangi yemeği yapacağını seçti. Danilo, Somer ve Mehmet Şef'ten tam puan almak için mutfakta zamanla yarışan kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, arpa şehriyeli pilav, risotto, Çin pilavı, Özbek pilavı, gibi menüleri hazırladı.

yenicag-masterchef5-003.jpg

Verilen sürenin ardından şefler yarışmacıların yemeklerinin tadına baktı ve kazanan takım mavi takım oldu. Böylece kırmızı takım bireysel dokunulmazlık için yeniden mutfağa girdi.

yenicag-masterchef1.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI

MasterChef 2020'de dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takım bireysel dokunulmazlığı almak için mücadele verdi. Somer Şef'in imza yemeği için şefler, yarışmacılara bireysel dokunulmazlık oyununda 45 dakika süre verdi. Sürenin ardından şefler yemeklerin tadına baktı.

Somer Şef'in imza tabağını en iyi yapan 3 isim Barbaros, Emir ve Duygu oldu. Yeniden yapılan değerlendirmenin ardından dokunulmazlığı kazanan isim Emir oldu.