MasterChef Türkiye’de dokunulmazlığı hangi takım kazandı. Son eleme adayı hangi isim oldu

MasterChef Türkiye’de dokunulmazlığı hangi takım kazandı. Son eleme adayı hangi isim oldu
MasterChef Türkiye’de dün akşam yayınlanan bölümünde dokunulmazlık için kıyasıya bir mücadele yaşandı. Adana'ya giden takımlar buraya yöresel yemekleri yapmaya çalıştılar. Yemekleri tadımlarını yapan konuklar, hangi takımın dokunulmazlığı kazandığını belirlediler.  Peki MasterChef’te dün akşam oynanan hangi takım kazandı? Son eleme adayı hangi isimler oldu?

Hürriyet’te yer alan haberde, dün akşamı yayınlanan MasterChef Türkiye’nin 74. bölümünde yarışmacılar Adana yemekleri ile hünerlerini sergiledi. Dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takım bir de kendi içinde bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı ve ardından da haftanın son iki eleme adayı belli oldu. Kırmızı takımdaki 4 isim daha önce eleme adayı olduğu için bu oyunu Eray, Ebru ve Sefa oynadı. İşte, MasterChef'te bu haftanın diğer eleme adayları.

yenicag-yenicag5.jpg

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef’te yemekler için takımlara bir saat süre verildi. Yemeklerin yapılmasının ardından 9 özel konuğa yemekler ikram edildi. Misafirler yemeklerin tadımı sonrasında dokunulmazlığı kazanan takımı belirleyecek oylamayı yaptı.

yenicag-yenicag1.jpg

Yapılan beş çeşit yemeğin tadımını yapan 9 konuğun oyları sonucu dokunulmazlığı kazanan Mavi takım oldu. Bu sonuçla birlikte Mavi takım, bu hafta 3-0 yapmış oldu.

yenicag-yenicag2.jpg

ELEME ADAYLARI HANGİ YARIŞMACILAR oldu?

MasterChef Türkiye'de üçüncü dokunulmazlık oyununu da mavi takım kazanınca kırmızı takım bireysel dokunulmazlık oyunu oynamak zorunda kaldı.

yenicag-yenicag7.jpg

Kırmızı takımdaki 4 isim daha önce eleme adayı olduğu için bu oyunu Eray, Ebru ve Sefa oynadı. Oyun sonucu bireysel dokunulmazlığı kazanan Eray oldu.

yenicag-yenicag9.jpg

Bu sonucun ardından haftanın son eleme adayları da Sefa ve Ebru oldu.