MasterChef Türkiye'de düelloyu kim kazandı. 2 Kasım 2020 MasterChef en iyi pankeki yapan kaptan kim oldu

MasterChef Türkiye'de düelloyu kim kazandı. 2 Kasım 2020 MasterChef en iyi pankeki yapan kaptan kim oldu
MasterChef Türkiye’de dün akşam yayınlanan son bölümde kaptanlık mücadelesi verildi. Pankeki en iyi yapan Emir mavi takıma kaptan olurken rakip takımın kaptanlığına oldukça iddialı bir ismi seçti. Eleme formatında yapılan değişiklik ise geceye damgasını vurdu.

MasterChef'in 2 Kasım 2020 pazartesi akşamı ekranlara gelen 91. bölümünde takımlar yeniden kuruldu. Şeflerin istediği pankeki en iyi yapan Emir mavi takıma kaptan oldu. Rakip takımın kaptanlığına iddialı bir ismi seçti. Gecenin sonunda kırmızı ve mavi takımın seçilmesinin ardından düelloda en başarılı tabağı yapan kaptan, takımına avantaj kazandırdı. Eleme formatında yapılan değişiklik ise geceye damga vurdu. 

5fa07c94c03c0d127c6f4db0.png

MAVİ TAKIMIN KAPTANI KİM OLDU?

TV8 ekranlarında yayınlanan ve ilgi gören MasterChef'te Tanya'nın elenmesinin ardından kaptanlık oyunu için mücadele veren yarışmacılardan Emir mavi takımın kaptanı seçilirken kırmızı takımın kaptanlığına Serhat'ı seçti.

5fa07ad2c03c0d127c6f4da6.png

ELEME FORMATI NASIL DEĞİŞİKLİK YAPILDI?

Diğer yandan Somer Şef eleme oyunlarının Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri oynanacağı artık 3 adayın eleme adayı seçileceğini açıkladı.

MASTERCHEF KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI? 

Pazartesi akşamları gerçekleşen kaptanlık mücadelesinde bu hafta yarışmacılar ilk turda pankek yapmak için mücadele verdi. Çikolatalı, orman meyveli ve on katlı yapılması istenen pankek için şefler yarışmacılara 25 dakika süre verdi.

5fa07c65c03c0d127c6f4da9.png

MASTERCHEF DE KİMLER İKİNCİ TURA KALDI?

Özgül, Furkan, Ebru, Uğur, Eray, Esra'nın pankekleri devrilmesinden dolayı değerlendirilmedi. Barbaros, Ayyüce, Emir, Sefa ve Serhat ise ikinci tura kaldı. İkinci turda ise şefler yarışmacılardan 30 dakika içinde tuzlu krep yapmasını istedi. Bu etapta Sefa, Barbaros, Emir'in yaptığı krepleri değerlendiren şefler en iyi krebi yapan isim olarak Emir'i seçti. Şeflerin oylaması sonucu mavi takıma kaptan olan Emir kırmızı takımın kaptanlığına ise Serhat'ı getirdi.

MASTERCHEF MAVİ VE KIRMIZI TAKIMINDA KİMLER VAR? 

MasterChef'te kaptanların seçilmesinin ardından takımlar yeniden yeniden kuruldu. Serhat ve Emir kırmızı ve mavi takıma güçlü buldukları isimleri aldı. MasterChef'in 2 Kasım tarihli bölümünde takımlar şu şekilde kuruldu;

Mavi takım: Kaptan Emir mavi takıma, Furkan, Esra, Eray, Ayyüce, Sefa'yi aldı.

Kırmızı takım: Kırmızı takım kaptanı olan Serhat ise Barbaros, Uğur, Özgül, Ebru'yu seçti.

5fa07ceac03c0d127c6f4db3.png

MASTERCHEF DÜELLO OYUNUNU KİM KAZANDI? 

MasterChef takım kaptanı olan Serhat ve Emir düelloda karşı karşıya geldi. Şefler kaptanlık düellosunda yarışmacılardan tencerede ekşili köfte yapmasını istedi. Verilen sürenin ardından şefler Serhat ve Emir'in yemeklerini değerlendirdi.  MasterChef'te Kaptanlık düellosunu kazanan isim Serhat oldu.

Kaynak :HÜRRİYET