MasterChef Türkiye’de eleme adayı kim oldu. 12 Kasım 2020 MasterChef Türkiye’de dokunulmazlığı kazanan takım. Avantaja rağmen kaybettiler

MasterChef Türkiye’de eleme adayı kim oldu. 12 Kasım 2020 MasterChef Türkiye’de dokunulmazlığı kazanan takım. Avantaja rağmen kaybettiler
MasterChef Türkiye’de eleme adayı kıyasıya geçen mücadelenin ardından belli oldu. Peki, değişen eleme kuralının ardından haftanın MasterChef Türkiye’de eleme adayı kim oldu. 12 Kasım 2020 MasterChef Türkiye’de dokunulmazlığı kazanan takım…

TV8 ekranlarında ilgiyle izlenen MasterChef Türkiye'nin 12 Kasım 2020 tarihinde yayınlanan 98. bölümünde dokunulmazlık oyununda kırmızı ve mavi takım arasında kıyasıya dokunulmazlık oyunu yaşandı.  İlk eleme oyunu ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye'de şeflerin verdiği beş çeşitlik menü öncesi, düelloyu daha önce kazanan kaptan Emir eşleşmeleri belirledi.

Dokunulmazlık oyununu mavi takımın kazandığı bölümde bireysel dokunulmazlığı kazanan Uğur potaya girmekten kurtulurken, Barbaros ilk aday oldu. İşte, MasterChef Türkiye’de dün son bölümde yaşananlar…

yenicag-masterchef-turkiye1.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE ELEME ADAYI KİM OLDU? 

MasterChef'te hafta başı değişen eleme oyunu sonrası potaya giren isim belli oldu. Dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takımda yapılan oylama sonrası MasterChef ilk eleme adayı oy çokluğu ile Barbaros oldu. Eleme adayı olan yarışmacı arkadaşlarına hakkaniyet konusunda sitemde bulundu.

Diğer yandan dokunulmazlık oyunu sırasında menünün açıklanmasıyla birlikte düello eşleşmeleri belli oldu. Yemek yapımı sırasında Mehmet Şef yarışmacılara 'Her iki takımı da bu rezillikten dolayı tebrik ediyorum' diyerek tepki gösterdi.

yenicag-masterchef-turkiye2-001.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI? 

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin son bölümünde Danilo, Somer ve Mehmet Şef yarışmacılardan 5 çeşitlik menü hazırlamasını istedi. Soğuk başlangıç, börek, ana yemek, tatlı düellolarının yaşandığı gecede her yemek için yarışmacılara 40 dakika süre verildi.

Kaptanlık düellosunda avantajı alan Emir yarışmacı eşleşmelerini kendisi seçti. Rakip takıma göre dokunulmazlık oyununda avantajlı olan kırmızı takım dokunulmazlık oyununu kaybetti. Böylece şeflerin en beğendiği menüyü çıkaran mavi takım 3-1 üstünlük sağlayarak haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazandı.

yenicag-masterchef-turkiye3.jpg

MASTERCHEF'TE TÜRKİYE BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI? 

Mavi takımın dokunulmazlığı almasının ardından kırmızı takım yarışmacılara bireysel dokunulmazlık için bir kez daha mutfağa girdi. Yarışmacılardan bireysel dokunulmazlık oyununda Somer şefin özel tarifi olan mumbar dolması istendi.

Sürenin ardından şefler yarışmacıların yaptıkları yemeklerin tadına baktı ve en iyi tabağı hazırlayan üç isim Barbaros, Eray ve Uğur oldu. Bir oylama daha yapan şefler dokunulmazlığı Uğur'a verdi.

yenicag-masterchef-turkiye5-002.jpg

(Kaynak: Hürriyet)