MasterChef Türkiye’de eleme adayları belli oldu. Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı

MasterChef Türkiye’de eleme adayları belli oldu. Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı
MasterChef Türkiye’de dün oynanan dokunulmazlık oyununun ardından eleme potasına giren adaylar belli oldu. MasterChef'te eleme potasına kimler girdi? İşte MasterChef eleme potası ve bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı.

Hürriyet’te yer alan haberde, MasterChef Türkiye'nin 26 Eylül akşamı yayınlanan son bölümünde dokunulmazlık heyecanı vardı. Kırmızı takım ve mavi takım arasında yeni bir oyun oynandı. Yarışmacılar Eyüp'teki Mihrişah Valide Sultan İmarethanesine konuk oldular ve orası için bir menü hazırladılar. Heyecanla geçen yarışın ardından dokunulmazlığı kazanan takım kırmızı takım oldu.

6. eleme adayının belirlendiği oylamada, MasterChef eleme adayları netlik kazandı. Mavi takım dokunulmazlığı kaybederken, bamya ana ürün olan en yaratıcı tabağı hazırlayarak eleme potasından kurtulan Furkan haftanın 5. eleme adayı olarak Barbaros'u söyledi. Diğer eleme adayı da mavi takım yarışmacıların oylarıyla seçildi. Barbaros oylamada yaptığı stratejiyle Mehmet Şef'i şaşırttı.

yenicag-masterchef2.jpg

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'de haftanın son eleme adayları belli oldu. Mavi takımda bireysel dokunulmazlığı alan Furkan ilk eleme adayı olarak Barbaros'un ismini verdi.

Mavi takımda daha sonra oylama yapıldı. Yarışmacıların verdikleri oylamalar ile MasterChef 6. eleme adayı Celal oldu.

MasterChef Türkiye'de Eray, Ayyüce, Özgül ve Esra diğer eleme adayları olmuştu.

yenicag-masterchef5.jpg

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI? 

Haftanın son dokunulmazlık oyunu ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye'de yarışmacılar Eyüp'teki Mihrişah Valide Sultan İmarethanesine konuk oldu. Yedi özel konuğunu ağırlayan Mavi takım ile Kırmızı takım şeflerin istediği 6 çeşit yemeği en iyi şekilde hazırlamak için mücadele verdi.

1 saatlik sürenin ardından konuklar yarışmacıların yaptıkları yemeklerin tadına baktı. Oylamanın ardından şefler MasterChef dokunulmazlığı kazanan takım olarak kırmızı takımı duyurdu.

22-13 oy dağılımı ile kırmızı takım dokunulmazlığı kazanırken, bireysel dokunulmazlık oyunu için mavi takım yeniden mutfağa girdi.

yenicag-masterchef4.jpg

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takım, bu kez bireysel dokunulmazlık için mücadele verdi. Şefler bireysel dokunulmazlık oyununda 40 dakikalık süre içinde yarışmacılardan yaratıcı bir yemek yapmasını istedi.

Verilen sürenin ardından Danilo, Somer ve Mehmet şef mavi takımın yemeklerinin tadına bakarak değerlendirmede bulundu.

yenicag-masterchef6.jpg

Bamya ana ürün olan en iyi yaratıcı yemeği yaparak bireysel dokunulmazlığı alan isim Furkan oldu.