MasterChef Türkiye’de elenen isim yine yayından önce ortaya çıktı. Acun Ilıcalı sinirden küplere bindi

MasterChef Türkiye’de elenen isim yine yayından önce ortaya çıktı. Acun Ilıcalı sinirden küplere bindi
MasterChef Türkiye’de elenen isim program yayınlanmadan önce yine ortaya çıktı. Son programda kırmızı takım kaptanı Tanya Kilityalı’nın babası sosyal medyada kızı için veda paylaşımı yaptı. Gelişmelerin ardından Acun Ilıcalı’nın çok sinirlendiği belirtildi.

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını yaptığı TV 8 ekranlarında yayınlanan ve sosyal medyada çok konuşulan yarışma MasterChef Türkiye'de elenen isim yine ifşa oldu.

MasterChef'te Tanya Kilityalı'nın kaptan olduğu kırmızı takım, şimdiye kadar oynanan iki dokunulmazlık oyununu kaybetti. Takımların eleme adayı ise Serhat, Tanya, Emir ve Barbaros eleme adayı oldu. Eleme adaylarından biri olan Tanya'nın babası, sosyal medyada kızı için veda paylaşımı yaptı.

TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye'de pazar günü elenecek kişinin Tanya olduğu, Tanya'nın babası Alkan Kilityalı, sosyal medya hesabından kızının fotoğraflarını yayınlaması üzerine ifşa oldu. Baba Kilityalı, "Olsun be güzelim 100.000 kişi içinden son 12'ye kalmak bizim için büyük bir gururdu. Kalbimizdesin sen bizim gururumuzsun, sen bizim gerçek şampiyonumuzsun" ifadelerini kullandı.

Yaşanan paylaşımla birlikte ünlü yapımcı Acun Ilıcalı’nın çok sinirlendiği kaydedildi.