MasterChef Türkiye’de hangi iddialı isim eleme adayı oldu. 5 Aralık 2020 MasterChef Türkiye’de dokunulmazlığı kazanan takım

MasterChef Türkiye’de hangi iddialı isim eleme adayı oldu. 5 Aralık 2020 MasterChef Türkiye’de dokunulmazlığı kazanan takım
MasterChef Türkiye’de dün gece ekranlara gelen son bölümde potaya giren ikinci isim belirlendi. Eski yarışmacılardan Şırdancı Mehmet, Faruk Batuhan Öner ve Tanya Kilitkayalı'nın tadım yapmak için katıldığı gecede, dokunulmazlığı kaybeden takımda eleme adayı olan isim alan şaşkınlık yarattı.

MasterChef Türkiye'nin 5 Aralık akşamı ekranlara gelen 114. bölümünde dokunulmazlık mücadelesi vardı.

TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan MasterChef Türkiye'nin cumartesi akşamı yayınlanan son bölümünde “Mezeler” konsepti yapıldı. Şırdancı Mehmet, Faruk Batuhan Öner ve Tanya Kilitkayalı'nın yemeklerin tadına bakmasının ardından dokunulmazlığı mavi takım aldı. Eray ve Serhat arasında geçen bireysel dokunulmazlık oyunu sonunda potaya giren isim Serhat oldu.

Peki, MasterChef Türkiye’de hangi iddialı isim eleme adayı oldu. 5 Aralık 2020 MasterChef Türkiye’de dokunulmazlığı kazanan takım…

yenicag-masterchef3-067.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE’DE ELEME ADAYI KİM OLDU? 

MasterChef Türkiye oynanan dokunulmazlık oyunu sonrası kırmızı takım bireysel dokunulmazlığa gitti. Zaten potada olan Ebru haricinde Serhat ve Eray arasında dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Danilo şefin imza tabağı olan Lolivuk yemeği için şefler yarışmacılara 50 dakika süre verdi.

Süre sonunda şefler yarışmacıların yemeklerinin tadına baktı. Şefler oy birliği ile dokunulmazlığı alan ismin Eray olduğunu duyurdu. İki kişi kalan kırmızı takımda böylece Serhat direkt olarak eleme potasına girdi. Haftanın ilk eleme adayı da hafta başında Ebru olmuştu.

yenicag-masterchef4-053.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI? 

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin son bölümünde Danilo, Somer ve Mehmet Şef “Mezeler” konsepti ile yarışmacılara mezeler menüsü verdi. Dokunulmazlık oyununda yarışmacılar Köpoğlu, Ahtapot salata, Patlıcan salata, Tarama, Çerkez tavuğu, Kabak çiçeği dolması, Kabak Çerkez yaptı.

Bu turda Özgül tadım kaşığını yeniden yemeğe koyduğu için kabak çiçeği dolmasını yeniden yapmak zorunda kaldı. Diğer yandan kaptanlık oyununda avantajı kazanan Eray kazandığı avantajı bu turda kullandı. Eray Kabak Çerkez mezesini değerlendirme dışında tutulması için iptal etti.

Eski yarışmacılar ve Şırdancı Mehmet’in yaptığı tadımın ardından kazanan takım belli oldu. Şefler konukların yaptığı yaptığı puanlamayı duyurdu. Sonuca göre dokunulmazlığı alana takım 6-0 skorla mavi takım oldu.

yenicag-masterchef5-041.jpg

(Kaynak: Hürriyet)