MasterChef Türkiye'de korkunç kaza. Sefa kanlar içinde kaldı, stüdyodakilerin yürekleri ağızlarına geldi

MasterChef Türkiye'de korkunç kaza. Sefa kanlar içinde kaldı, stüdyodakilerin yürekleri ağızlarına geldi
MasterChef Türkiye'de dün akşam yayınlanan bölümünde korkunç bir kaza yaşandı. Kırmızı takımdan Sefa, çalışan blenderın içine yanlışlıkla parmağını soktu. Kanlar içinde kalan Sefa’ya MasterChef Türkiye ekibi hemen müdahale etti. Sefayı kanlar içinde gören yarışmacıların yürekleri ağızlarına geldi.

Hürriyet’te yer alan haberde, MasterChef Türkiye'de dün akşam takım oyununu Maviler kazandı ve Kırmızı takım bireysel dokunulmazlık oyununu oynadılar. Kırmızı takım kendi arasında yarıştığı mücadelede yarışmacılardan Sefa kaza geçirdi. Yemek yaparken parmağından yaralanan Sefa zor anlar yaşadı.

SEFA'NIN PARMAĞINA NE OLDU?

MasterChef Türkiye’nin sevilen yarışmacısı Sefa Okyay Kılıç bireysel dokunulmazlık oyunu sırasında yaşadığı kaza ile yürekleri ağza getirdi. Yarışmacı kendisinden istenilen menüyü yaparken blender kullanmak zorunda kaldı. Sefa’nın blender kullanırken başına gelen kaza ise stüdyodakileri ve ekran başındakileri korkuttu. Parmağını blenderın bıçaklarının içine sokan Sefa bir anda blenderı çalıştırdı ve talihsiz kaza yaşandı.

Danilo Şef'in stüdyodaki sağlık çalışanına seslenmesi sonucu hemen müdahale edildi. Sefa'nın parmağına gerekli müdahale yapıldıktan sonra yarışmacı yemeğini yapmaya eli sargılı bir şekilde devam etti. Sefa'nın son durumu bugün yayınlanan bölümde ortaya çıkacak.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI

Dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım yarışmacıları arasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Menüde Danilo Şef'in imzalı tabağı olan Yeşil Kuzu Dövmesi vardı. Yarışmacılar en iyi tabağı yapıp şefleri etkilemek için ellerinden gelen en iyi performansı gösterdi. Finale Eray ve Berker kaldı. Bireysel dokunulmazlığın galibi Eray oldu.

MasterChef'te haftanın ilk eleme adayları önceki dokunulmazlık oyunu ile Serhat ve Walison olmuştu. Oynanan ikinci dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takımın bireysel dokunulmazlık oyunu sonrası diğer eleme adayları da belli oldu.

Bireysel dokunulmazlık oyununun kazananı Eray eleme potasına Berker'i gönderdi. Daha sonra kırmızı takım yarışmacılarını diğer eleme adayını belirlemek üzere oylama yaptı. Oylama sonucu en çok oyu Tanya aldı. Böylece haftanın 3. ve 4. eleme adayı Berker ve Tanya oldu.

SEFA OKYAY KILIÇ KİMDİR?

24 yaşında olan Sefa Okyay Kılıç, Gazi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü mezunu. Kılıç, Londra’da aşçı olarak çalışıyor. Yarışmacı ilk seçmede erik soslu bademli somon füme yemeği yapmış, Danilo Şef, Somer Şef ve Mehmet Şef’ten evet oyu almıştı. Daha sonra final turunda elenen Okyay yedeklerden yarışmaya geri döndü.

Londra'da sahibi Türk olan Akdeniz restoranında aşçı olarak çalışan Sefa Kılıç, iddialı olduğunu belirtiyor.