MasterChef Türkiye'de kaptanlık oyununu kim kazandı. 9 Kasım 2020 MasterChef Türkiye’de yeni takımlar kimlerden oluştu. Eray neden ağladı?

MasterChef Türkiye'de kaptanlık oyununu kim kazandı. 9 Kasım 2020 MasterChef Türkiye’de yeni takımlar kimlerden oluştu. Eray neden ağladı?
MasterChef Türkiye’nin kaptanlık mücadelesinin yaşandığı dün akşam yayınlanan son bölümünde kıran kırana bir mücadele yaşandı. En iyi çiğköfteyi yaparak mavi takım kaptanı olan Esra, kırmızı takım kaptanı olarak Emir’i seçti. Peki, MasterChef Türkiye kaptanlık düellosunu kim kazandı. 9 Kasım 2020 MasterChef Türkiye’de yeni takımlar kimlerden oluştu. Eray neden ağladı?

Dün akşam kaptanlık mücadelesiyle ekranlara gelen MasterChef Türkiye'de bu hafta yöresel çiğköfte rekabeti vardı.  Danilo, Somer ve Mehmet Şef'in istediği çiğköfteyi en iyi yapan Esra mavi takıma kaptan oldu. Esra rakip takımın kaptanını da seçti. Kırmızı ve mavi takımın yeniden kurulduğu gecede yarışmacılar oyun öncesi gergin anlar yaşandı. Esra kırmızı takımın kaptanlığına ise güçlü bir rakip olan Emir'i seçtiğini açıkladı. Düelloda en iyi tabağı yapan Emir ise takımına avantaj kazandırdı. İşte, MasterChef Türkiye’de dün gece yaşananlar...

yenicag-masterchef-turkiye6.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI? 

Yeni haftanın ilk oyununda kaptanlık mücadelesinin yaşandığı MasterChef'te yarışmacılar karşı karşıya geldi. Kaptanlık oyununda şefler yarışmacılardan birbirinden farklı yörelerin çiğköftelerini hazırlamasını istedi. Renkli konseptin ekranlara geldiği gecede Ayyüce, Eray ve Esra en başarılı tabağı hazırlayan ilk üç isim oldu.

yenicag-masterchef-turkiye7.jpg

ERAY GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Diğer yandan kaptanlık oyunu öncesi Furkan'ın elenmesinin ardından konuşan Eray, arkadaşının gitmesine üzüldüğünü söyleyerek duygusal anlar yaşadı. Eray yalnız kaldığını söyleyerek gözyaşlarına hakim olamadı.

Yeniden oylama yapan şefler kaptanlık oyununu kazanan ismin Esra olduğunu açıkladı. Mavi takım kaptanı olan Esra kırmızı takımın kaptanlığına Emir'i seçti.

yenicag-masterchef-turkiye12.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE TAKIMLAR YENİDEN KURULDU

MasterChef Türkiye'nin 9 Kasım tarihli bölümünde kaptanların seçilmesinin ardından takımlar yeniden yeniden kuruldu. Esra ve Emir kırmızı ve mavi takıma güçlü buldukları isimleri seçti. MasterChef'te bu hafta takımlar şöyle kuruldu;

Mavi takım kaptanı olan Esra Serhat, Özgül, Ayyüce, Ebru'u takımına aldı.

Kırmızı takım kaptanı olan Emir Barbaros, Eray, Uğur, Sefa'ı takımına seçti

yenicag-masterchef-turkiye11.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE DÜELLO OYUNUNU KİM KAZANDI? 

Haftanın kaptanı olan Esra ve Emir düello oyununda bir kez daha mücadele verdi. Şefler takım kaptanlarının düello oyununda künefe yapmasını istedi.

Kendilerine verilen sürenin ardından şefler Esra ve Emir'in yemeklerinin tadına baktı ve avantajı kazanan isim Emir oldu. Emir böylece dokunulmazlık oyununda yemekleri önceden öğrenerek takımına anlatma şansı elde etti.

yenicag-masterchef-turkiye5.jpg

yenicag-masterchef-turkiye2.jpg

(Kaynak: Hürriyet)