Masumiyet dizisinin ilk bölümü olay oldu. İlker Ilgaz'ı oynayan Serkay Tütüncü sosyal medyada linç edildi

Masumiyet dizisinin ilk bölümü olay oldu. İlker Ilgaz'ı oynayan Serkay Tütüncü sosyal medyada linç edildi
Fox TV'nin yeni dizisi Masumiyet ilk bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Hülya Avşar, Deniz Çakır, Mehmet Aslantuğ, Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan'ın başrollerde oynadığı dizi sosyal medyada gündem oldu. Serkay Tütüncü'nün canlandırdığı İlker Ilgaz karakteri ise Masumiyet'in kötü karakteri olarak dikkat çekerken, İlker rolünden dolayı kendisine gelen tepkilere sosyal medyadan "Linçleri kucaklıyorum" yanıtını verdi.

Fox TV’nin yeni dizisi Masumiyet, 24 Şubat Çarşamba akşamı ekrana gelen ilk bölümüyle sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu.

Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır ve Hülya Avşar''ın başrollerinde oynadığı Masumiyet dizisinde Serkay Tütüncü, ünlü işadamı İlker Ilgaz''ı canlandırıyor. Başkasıyla evlenmek üzere olan İlker Ilgaz (Serkay Tütüncü), 19 yaşındaki Ela ile de yasak aşk yaşarken beklenmedik bir olay gelişti. Serkay Tütüncü''nün canlandırdığı dizinin kötü İlker karakterine ise sosyal medyada tepki yağdı.

SERKAY TÜTÜNCÜ''DEN İLGİNÇ PAYLAŞIM!

Masumiyet''in ilk bölümü sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi. Serkay Tütüncü, canlandırdığı İlker karakterinden ötürü kendisine gelen tepkilere "Linçleri böyle kucaklıyorum" paylaşımı yaptı.

Sosyal medyada ise Masumiyet ve Serkan Tütüncü''nün canlandırdığı İlker karakteriyle ilgili çok sayıda paylaşım yapıldı.

İşte o paylaşımlar:

MASUMİYET İLK BÖLÜMDE NELER OLDU?

Masumiyet''in ilk bölümünde kocasının kendisini aldattığından habersiz hayatını sadece çocuklarına kol kanat germeye çalışan Bahar adım adım trajik bir hikayeye sürüklendi.

Dizide İlayda Alişan''ın canlandırdığı 19 yaşındaki Ela, babasının patronuna aşık oldu. Genç yaşta anne olan ve bu uğurda ideallerini bir kenara bırakan Bahar (Deniz Çakır) kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışsa da olacakların önüne geçemedi.

24 Şubat gecesi, İstanbul’da öldü sanılarak yol kenarına atılmış bir genç kız bulundu. Öldüresiye dövülmüş genç kız, o gün doğum günü olan 19 yaşındaki Ela''ydı.

Bahar, kızını o hale getiren kişinin İlker Ilgaz olduğunu işaret etti. İlker''in annesi Hale Ilgaz (Hülya Avşar) oğlunu savunurken, Bahar’ın söyledikleriyle Harun Orhun’un kafası allak bullak oldu.

Mehmet Aslantuğ''un canlandırdığı Harun Orhun’un kızıyla evlenmek üzere olan İlker düğün gecesi ise gözaltına alındı.

İlgili Haberler