Masumlar Apartmanı 40. bölüm fragmanı izle! Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı tanıtım

Masumlar Apartmanı 40. bölüm fragmanı izle! Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı tanıtım
Masumlar Apartmanı 40. bölüm fragmanı izlemek için dizi yakından takip edenler arayışta. 21 Eylül akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlanan son bölümde Safiye artış gerçekle yüz yüzedir. Peki, Masumlar Apartmanı 40. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Masumlar Apartmanı 40. bölüm fragmanı izlemek isteyenler dizi bitiminde arayışlarına başladı. 21 Eylül Salı akşamında yayınlanan ve başrollerinde Ezgi Mola ile Merve Dizdar’ın oynadığı Masumlar Apartmanı son bölümünde; Yaşananlardan sonra Safiye, eve bir başkasının girmiş olduğu gerçeğiyle yüzleşmek durumunda kalır.

Evdekileri Rüya’nın getirdiği mikroplardan korumak adına radikal bir önlem alır. Safiye çaresizlik içinde çırpınırken ev halkı durumu düzeltmek için bu sefer farklı bir yol izler.

Esat, Gülben’e sürpriz bir ziyaretçi getirir. Han ise yeniden kendi dünyasına saklanmayı seçer. Ancak artık otelden ayrılma vakti gelmiştir. Rüya sadece Han’ı değil, ailesini de yakından gözlemlemektedir. O sırada yaşanan bir gelişme, olayların seyrini değiştirir.