Masumlar Apartmanı 45. bölüm fragmanı izle! Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı tanıtım

Masumlar Apartmanı 45. bölüm fragmanı izle! Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı tanıtım
Masumlar Apartmanı 45. bölüm fragmanı izlemek için dizi yakından takip edenler arayışta. 26 Ekim akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlanan son bölümde Haziran ile Poyraz artık sevgilidir. Peki, Masumlar Apartmanı 45. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Masumlar Apartmanı dizisi 44. son bölüm ile 26 Ekim akşamında TRT 1 ekranlarında. Başrollerinde Ezgi Mola ile Merve Dizdar’ın oynadığı Masumlar Apartmanı 44. son bölümde; Gülben’in sürprizi, Esat için hiç de hoş olmayan bir emrivakidir.

Esat’ın verdiği tepkiyle panikleyen Gülben’in imdadına ise her zamanki gibi Safiye yetişir. Durumu düzeltmek ve Gülben’e cesaret vermek için imkansızı başaracak ve kendini aşan bir adım atacaktır. Han, Naci ve Gülben’in desteğiyle kendini yapacağı fedakarlığa hazırlayan Safiye, bir yandan da korkularıyla savaş halindedir.

İyi niyetle çıktığı bu yolculuğun sonundaysa onu çok kötü bir sürpriz bekler. Bu sırada Esra, Rüya’yla ilgili bir gerçeği tesadüfen öğrenir ve bu konuda onunla yüzleşir. Ancak bu yüzleşme, bir başkasının daha Rüya’nın sırrını öğrenmesiyle sonuçlanır.